دایی:

گسترش فولاد را دست کم نمی‌گیریم

علی دایی پس از پیروزی بر صبای قم با بیان این‌که پرسپولیس شایستگی فینالیست شدن را داشت، تاکید کرد شاگردانش نباید گسترش فولاد تبریز را دست کم بگیرند.
کد خبر: ۳۲۳۶۸۷

سرمربی پرسپولیس پیرامون این دیدار گفت: آن تیمی که برای پیروزی شایسته‎‏تر بود، پرسپولیس بود. 2 تیم فوتبال خوبی را به نمایش گذاشتند و کسی دنبال فوتبال کثیف نبود. فکر می‎کنم تماشاگران از این بازی راضی بودند.

او درباره دیدار تیمش برابر گسترش فولاد تبریز در فینال جام حذفی افزود: این تیم با شایستگی به دیدار نهایی جام حذفی صعود کرده است. تیمی که توانسته به ذوب‌آهن 2 گل بزند و فینالیست شود، حتما شایستگی این کار را داشته است بنابراین ما خود را از پیش برنده نمی‎دانیم.

این در حالی است که حبیب کاشانی، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ضمن تمجید از دایی و شاگردانش گفت: حذف تیم‌هایی نظیر سپاهان، ذوب‌آهن و استقلال از جام حذفی نشان‌دهنده کیفیت بالای این رقابت‌هاست، با این حال قهرمانی در جام حذفی حداقل خواسته ما از علی دایی و مجموعه بازیکنان پرسپولیس در فصل جاری است.هوا داران در طول فصلی که رو به پایان است مارا با حمایت های خود شرمنده کردند و این قهرمانی می تواند پاسخی کوچک به تمام محبت های آنان باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها