از دور از نزدیک

سیاستمدار قدیمی پشت دوربین

واسلاو هاول قبل از این‌که رئیس‌جمهور چک شود، نمایشنامه‌نویس بود و حالا تصمیم گرفته اولین فیلم بلند خود را کارگردانی کند. این فیلم یک طنز سیاسی است و بر مبنای نمایشنامه «ترک کردن» نوشته خود هاول ساخته می‌شود.
کد خبر: ۳۲۲۳۹۵

داگمار هاولووا، همسر او و تعدادی بازیگر چکی در اولین فیلم بلند رئیس‌جمهور اسبق چک بازی می‌کنند که فیلمبرداری آن از ماه ژوئن آغاز می‌شود.

«ترک کردن» قرار است برای اکران از مارس سال آینده، آماده شود. تهیه‌کنندگان، بودجه در نظر گرفته شده را اعلام نکرده‌اند؛ اما فیلم‌های سینمایی این کشور عموما با بودجه‌ای حدود 5‌/‌1 میلیون دلار تولید می‌شوند.

نمایشنامه ترک کردن، درباره یک رهبر ملی جنجالی است که با تمایل به کناره‌گیری از قدرت دست و پنجه نرم می‌کند؛ اما رها شدن از قید و بندهای قدرت خیلی هم آسان نیست. از آنجا که خود هاول، دورانی رئیس‌جمهور چک بوده، به نظر می‌رسد کار سختی با توجه به محتوا و موضوع فیلم نداشته باشد./ فارس

همکاری یک دهکده برای اینترنت

ساکنان یک دهکده کوچک در مرکز انگلیس که از پیگیری بی‌نتیجه و پاسخ‌های ناامیدکننده تله‌کام انگلیس خسته شده بودند، تصمیم گرفتند پول‌هایشان را روی هم بگذارند و برای خود اینترنت پرسرعت راه بیندازند.

در حال حاضر بسیاری از مناطق روستایی انگلیس هنوز از امکانات اینترنت پرسرعت ارائه شده توسط تله‌کام انگلیس برخوردار نیستند.11 فرد ساکن این دهکده برای حل مشکل اینترنت، نفری 3000 پوند برای راه‌اندازی یک شرکت ارائه‌کننده اینترنت سرمایه‌گذاری کردند، تمام دهکده را فیبر نوری کشیدند و این فیبرها را به یک مرکز سرور متصل کردند.

این شرکت روستایی می‌تواند به 200 ساکن این دهکده، اینترنتی با سرعت بین 25 تا 40 مگابیت بر ثانیه ارائه کند. این سرعت بسیار بالاتر از آن چیزی است که اکنون تله‌کام انگلیس به شهرهای بزرگی چون لندن عرضه می‌کند.

در حال حاضر 160 هزار نفر ساکن روستاها از هیچ نوع اتصال به اینترنت برخوردار نیستند. به همین دلیل دولت انگلیس قول داده است تا سال 2012 در تمام مناطق دور این کشور، اینترنت با سرعت حداقل 2 مگابیت بر ثانیه را ارائه کند./ مهر

داوران نهمین مسابقه مطبوعاتی تئاتر

انجمن منتقدان و نویسندگان خانه تئاتر داوران نهمین دوره از این مسابقه سالانه را اعلام کرد.

حسین سلیمی استاد تئاتر دانشگاه، مهرداد حجتی استاد دانشگاه در رشته علوم ارتباطات و مجید رضاییان استاد دانشگاه در رشته روزنامه‌نگاری، هیأت داوران نهمین مسابقه سالانه مطبوعاتی انجمن منتقدان و نویسندگان خانه تئاتر را تشکیل می‌دهند. مطابق با فراخوان نهمین مسابقه مطبوعاتی انجمن منتقدان و نویسندگان خانه تئاتر که اسفند سال 89 منتشر و در رسانه‌ها انعکاس یافت، مهلت ارسال آثار به این مسابقه سالانه تا پایان خرداد سال‌جاری خواهد بود و به هیچ‌وجه تمدید نخواهد شد.‌ / جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها