گرد و غبار، خشکی پوست می‌آورد

گروه سلامت: عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه اهواز با بیان این که قرار گرفتن در معرض گرد وغبار به مدت طولانی می‌تواند موجب خشکی پوست و شکنندگی مو شود، به شهروندان توصیه کرد تا در روزهایی که گرد وغبار بیش از حد مجاز است حتی الامکان از منزل خارج نشوند. دکتر سیما رسایی در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: گردوغبار و قرارگیری طولانی‌مدت در معرض این پدیده موجب خشکی پوست و تحریک آن می‌شود که ممکن است آلرژی افرادی که سابقه اگزما و آلرژی پوستی دارند، تحریک شود.
کد خبر: ۳۱۴۶۹۲

وی افزود: همچنین گرد وغبار بر موها نیز تاثیر منفی دارد و می‌تواند موجب خشکی و شکنندگی مو و ایجاد موخوره شود.

رسایی تصریح کرد: نخستین توصیه به شهروندان این است که سعی شود در روزهایی که میزان گردوغبار بیش از حد مجاز است از منزل خارج نشوند. وی خاطرنشان کرد: افرادی که بیش از حد در معرض گردوغبار هستند باید بلافاصله پس از بازگشت به خانه استحمام کرده و از کرم‌های مرطوب کننده استفاده کنند. همچنین با توجه به احتمال خشکی پوست در روزهای غبارآلود بهتر است صابو‌ن‌های نرم‌ کننده مصرف و از صابون‌هایی که پوست را خشک می‌کند، کمتر استفاده شود.

این متخصص پوست اظهار کرد: استفاده از کلاه برای مردان می‌تواند در کاهش اثرات سوءگردوغبار بر مو موثر باشد.

وی تاکید کرد: توصیه می‌شود پس از استحمام از سرم مو که حاوی مواد مرطوب‌کننده و پروتئین‌های مورد نیاز است، بدون نسخه از داروخانه‌ها تهیه و استفاده کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها