در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
این اثر، موسیقی متن فیلمی مستند درباره حلبچه (به نام همه مادران من، ساخته ابراهیم سعیدی) است که به دلیل موضوع فیلم، تم حزنانگیزی دارد و از مویه خوانیهایی به زبان کردی نیز در آن استفاده شده است. یکی از این قطعات هم موسیقی متن تئاتر «مهمانسرای دو دنیا» ساخته سهراب سلیمی است که سال گذشته در مجموعه تئاتر شهر اجرا شد.
هاوار هاوار، صبح، گمشده، زندگی، ویرانی، در آن سوی ...، دوباره زندگی، بازگشت، شب شوم، مرثیه، قطعه ابدیت (قطعه آزاد) و عروج (موسیقی تئاتر مهمانسرای دو دنیا) نام قطعات آخرین آلبوم منتشر شده از حسین علیزاده است.
او در معرفی آلبومش نوشته است: «تاریخ گویای زندگی کدام دسته از انسانهاست؟ آیا تا بهحال شرحی بر حال و احوال انسانهای گمنام در آن بوده است؟ و شاید هم ظرف تاریخ، گنجایش آن همه درد و رنج را نداشته است و هنر که گویای سرگذشت دورانهای مختلف زندگی انسانهاست، اگر شرح حال همه آنها در آن نقش میبست، با چه زبانی سخن میگفت؟ تصاویر تکاندهنده نسلکشی در کردستان عراق و شنیدن حرفهای باشکوه زنان کُرد که از درد، رنج، امید و انتظار میگفتند، فراتر از مفاهیمی است که در تاریخ شنیده و خوانده شده است؛ درد و رنجی که در هیچ یک از صفحات تاریخ بهطور واقعی دیده نشده است.
تابهحال انسانی را ندیده بودم که کوهی از غم باشد، اما فقط به امید داشتن امید، زندگی کند و هر روز چشم در راه، به انتظار کسانی باشد که باز نخواهند گشت. گویی عشق برایشان نه در وصل که در هجران است.»
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: