آغاز فصل جدید لیگ کشتی

محمدی: از تیم ملی غافل نمی شویم

تنور کشتی بار دیگر با آغاز فصل جدید لیگ برتر کشتی آزاد در شهرهای ساری، تهران، مشهد و گرگان داغ می‌شود. این دوره از مسابقات در شرایطی با شرکت 8 تیم و در 2 گروه 4 تیمی از دوشنبه آغاز می‌شود که نفت تهران که با هدایت غلامرضا محمدی، سرمربی تیم ملی گام به این دوره از رقابت‌ها گذاشته در اولین دیدار خود در گرگان به مصاف شاگردان اویس ملاح در تیم رشد دانه گرگان می‌رود.
کد خبر: ۲۹۵۶۵۷

نفت با تکیه بر نفراتی نظیر مرادمحمدی، صادق گورزی، حسن رحیمی و آذرشکیب از مدعیان قهرمانی این رقابت‌هاست، اما این تیم، پرحرف و حدیث‌ترین تیم هم محسوب می‌شود؛ از حضور کادرفنی تیم ملی در راس این تیم، انصراف و بازگشت مجدد به لیگ و حضور 3 کشتی‌گیر ملی‌پوش مسائلی است که پیرامون این تیم وجود دارد. غلامرضا محمدی در این خصوص به «جام‌جم» می‌گوید: حضور حسن رحیمی به عنوان سومین کشتی‌گیر ملی‌پوش در نفت تهران کاملا طبق آیین‌نامه و بر اساس اختیارات رئیس فدراسیون کشتی صورت گرفته است. از طرفی اگر ما رحیمی را به خدمت نمی‌گرفتیم به این کشتی‌گیر ملی‌پوش اجحاف می‌شد، چرا که او ناگزیر بود با نصف مبلغ قرارداد ملی پوشان یعنی 20 میلیون تومان به تیم دیگری بپیوندد.

محمدی در پاسخ به این سوال که کادرفنی تیم ملی، لیگ را چگونه زیر نظر خواهد داشت، ادامه می‌دهد: به هیچ عنوان از تیم ملی غافل نیستیم و مثل فصل گذشته نمایندگانی را به فدراسیون کشتی معرفی کردیم تا در دیدارهای مختلف از نزدیک کشتی‌گیران را زیر نظر گرفته و نفرات مستعد را به ما معرفی کنند.

او درباره دیدار مقابل رشد دانه گرگان که عمدتا با نفرات بومی در این رقابت‌ها حضور یافته و شاخص‌ترین کشتی‌گیر این تیم حسن طهماسبی است، اضافه می‌کند: هیچ تیمی را دست‌کم نمی‌گیریم و چنانچه لازم باشد کشتی‌گیر خارجی نیز به خدمت می‌گیریم، بنابراین در مصاف با رشد دانه با ترکیبی ایده‌آل روی تشک حاضر می‌شویم.

دیگر دیدار گروه دوم بین تیم‌های راه‌آهن خراسان و منتخب ملایر برگزار می‌شود. راه‌آهن تیم همیشه مدعی لیگ کشتی این بار هم با هدایت امیر توکلیان و با تکیه برنفراتی نظیر مهردادحدادی، اسماعیل نجاتیان، هادی پورعلیجان و مهدی بهابسته بازهم در قالب یک مدعی روی تشک حاضر می‌شود، توکلیان که به شدت به حضور 3 ملی‌پوش در ترکیب نفت معترض است، در این خصوص می‌گوید: انصراف تیم نفت از رقابت‌های لیگ برتر، برای امتیاز گرفتن و جذب حسن رحیمی بود و این اتفاق بدعت ناخوشایندی را در لیگ بنیان نهاد.

در این روز همچنین در گروه اول گاز مازندران پذیرای شرکت ماکیان بروجرد و نیروی زمینی ارتش در تهران پذیرای صنایع و معادن همدان است.

بهنام طیبی، سرمربی گاز مازندران که کلکسیونی از کشتی‌گیران شاخص نظیر دباغی، داداشی، مهدی تقوی، بذری، یزدانی و معصومی را در اختیار دارد، با اشاره به این‌که تیمش هیچ حریفی را دست‌کم نمی‌گیرد، اضافه می‌کند: کشتی فراز و فرود زیادی دارد و نمی‌توان از حالا برای پایان فصل پیش‌بینی کرد، ولی سعی کرده‌ایم با بهره‌گیری از همه توان و پتانسیل کشتی مازندران، مدعی قهرمانی باشیم.

از طرف دیگر سعید گودرزی، سرمربی صنایع و معادن همدان که با یک تیم بومی قدرتمند مرکب از کشتی‌گیران شاخصی نظیر ابراهیمی، میرزایی و میثم جوکار گام به لیگ گذاشته است، درباره دیدار هفته اول برابر نیروی زمینی می‌گوید:هفته اول همیشه سخت‌ترین هفته در لیگ است زیرا تیم‌ها از حریفان خود شناخت کافی ندارند و از طرفی کشتی‌گیران نیز برای حضور در لیگ برتر آمادگی کامل ندارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها