چهره خبرساز هفته

همه مردان رئیس‌جمهور

علی محزون: عبدالله عبدالله رقیب اصلی حامد کرزای در انتخابات ریاست جمهوری افغانستان، اعلام کرد که در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری افغانستان شرکت نمی‌کند.
کد خبر: ۲۹۳۴۳۳

همین تصمیم او کافی بود تا حامد کرزای برای سومین بار رئیس‌جمهور افغانستان شود! تعجب نکنید، اولینش 4 سال پیش بود که او بدون رقیب خاصی توانست به ریاست جمهوری افغانستان بحران‌زده آن روزها برسد، اما بار بعدی‌اش خبرسازتر بود. 2 ماه پیش بود که برای دومین انتخابات ریاست جهوری در افغانستان برگزار شد و این بار حامد کرزای یک رقیب جدی به نام عبدالله داشت، هر چند زمزمه‌هایی مبنی بر کسب رای بالای کرزای باعث شد برخی از سیاستمداران جهان برای کرزای پیام تبریک بفرستند، اما با محرز شدن تخلفات زیاد در این انتخابات و ابطال تعداد بسیاری از صندوق‌های رای در این کشور، رای حامد کرزای به کمتر از 50 درصد تقلیل یافت تا انتخابات افغانستان به دور دوم بکشد. بار سوم هم همین هفته گذشته بود. عبدالله از حضور در دور دوم انتخابات انصراف داد تا رسما حامد کرزای برای دومین بار (‌یا سومین بار)! ریاستش را بر کشور افغانستان جشن بگیرد.

عبدالله از یاران نزدیک احمد شاه مسعود بود. او در دوران نبرد با طالبان، به‌عنوان سخنگوی جبهه مسعود و پل ارتباطی آنها با جهان شناخته می‌شد. عبدالله بین سال‌های 2001 تا 2006 در دولت حامد کرزای، وزیر امور خارجه افغانستان شد. عبدالله و کرزای هفته گذشته بیشتر رسانه‌های جهان را تسخیر کردند؛ یکی با انصراف از انتخابات و دیگری با رسیدن به ریاست جمهوری.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها