یک متخصص تغذیه:

هله هوله‌ غذا نمی‌شود

مرتضی صفوی متخصص تغذیه گفت: مصرف مداوم هله و هوله و تنقلاتی از قبیل چیپس و پفک قبل از غذا باعث محروم شدن کودکان از غذاهای اصلی و در نتیجه سوء‌تغذیه آنان می‌شود.
کد خبر: ۲۸۳۳۰۶

این متخصص تغذیه در گفتگو با فارس، افزود: مصرف چیپس و پفک کودکان را از تغذیه‌ای سالم محروم می‌کند. در مراحل تهیه پفک، پودر ذرت پرس می‌شود و در حرارت بسیار بالا قرار می‌گیرد تا به صورت حجیم درآید. در چنین شرایطی روغن موجود در پفک می‌سوزد و تولید پراکسید می‌کند که در حرارت و نور، مقدار آن بیشتر است و خوردن آن سلامت کودک را تهدید می‌کند.

وی گفت: میزان بالای نمک پفک و شوری آن نیز باعث می‌شود که ذائقه کودکان به سمت شوری پیش رود و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری فشارخون را افزایش می‌دهد که در بزرگسالی زمینه‌ساز بیماری‌های قلبی عروقی و سکته‌های مغزی می‌شود.

این متخصص تغذیه افزود: بر اساس این مطالعات، پفک 9 برابر حجم خود آب جذب می‌کند و کودک با خوردن پفک و به دنبال آن آب، احساس سیری کاذب کرده و در نتیجه از خوردن غذای سفره محروم و دچار کمبود تغذیه‌ای و چاق می‌شود.

صفوی گفت: مصرف چیپس به دلیل شوری و روغن زیاد، همان خطراتی مشابه چیپس برای سلامت بدن در‌بردارد به همین علت کارشناسان تغذیه توصیه می‌کنند در صورت مصرف این گونه تنقلات، بسیار کم و از انواع معتبر آنها با بسته‌بندی بهداشتی استفاده شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها