آمادگی 4 نیروگاه برای واگذاری

گروه اقتصاد: مدیرعامل سازمان خصوصی‌سازی از آمادگی 4 نیروگاه برای واگذاری و 4 شرکت به روش مذاکره خبرداد و گفت: با انعقاد قرارداد بورس ایران با بورس سایر کشورها، سهام شرکت‌های دولتی در بورس‌های خارجی عرضه می‌شود.
کد خبر: ۲۸۱۷۹۳

غلامرضا حیدری کردزنگنه در گفتگو با مهر در مورد واگذاری سهام نیروگاه‌ها گفت:واگذاری سهام نیروگاه‌ها از جمله نیروگاه خلیج فارس و سهند مستلزم اخذ دو مصوبه از دولت (شورای اقتصاد) در موردوام‌های اخذ شده از خزانه و مصوبه شورای پول و اعتبار در خصوص وام‌های اخذ شده از سیستم بانکی است.مدیرعامل سازمان خصوصی سازی افزود: اخذ دو مصوبه مذکور در دستور کار قرار دارد و به محض دریافت این دو مصوبه سهام 4 نیروگاه به بخش خصوصی عرضه خواهد شد.

وی در مورد واگذاری مذاکره‌ای سهام سهام شرکت‌های مشمول اصل 44 گفت: واگذاری سهام 4 شرکت کشت و صنعت شهید بهشتی،سیمان لوشان، مقره سازی و آرمکو به روش مذاکره در دستور کار قرار دارد و این واگذاری‌ها از هفته آینده آغاز می‌شود.معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی از آمادگی شرکت‌های دولتی برای عرضه سهام در بورس‌های کشورهای خارجی همچون بورس مالزیخبرداد و اظهار داشت: قرار است در این خصوص تفاهم نامه‌ای بین سازمان بورس ایران و برخی بورس‌های کشورهای خارجی انجام شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها