زنگ خطر به صدا درآید

افزایش کشف مواد مخدر شیشه

رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر نیروی انتظامی اعلام کرده است که کشف مواد مخدر صنعتی شیشه سه برابر شده است و مصرف اینگونه مواد، خطرات جبران ناپذیری برای معتادان ایجاد کرده و آنان به سرعت به انحطاط و نابودی کشیده می شوند.
کد خبر: ۲۸۱۰۸۱

سهولت دسترسی به این گونه مواد مخدر و راحتی مصرف موجب شده است تا بخش زیادی از معتادان به سمت این مواد سوق پیدا کنند.خطر از آنجا اغاز می شود که جوانان هدف سوداگران این ماده مرگ آور می شودند و به دلیل لذت زیاد در تجربه اول گرایش به این گونه مواد را درافراد افزایش می دهد.حال آنکه استفاده مکرر از این مواد خطر نابودی و مرگ را در پی داشته و به نوعی راهی بی بازگشت به شمار می رود.

سرتیپ دوم پاسدار حمیدرضا حسین آبادی گفت که کشفیات شیشه در پنج ماه ابتدایی امسال 300 درصد افزایش داشته است.

این مقام انتظامی با اعلام کشف 355 کیلو شیشه در این مدت از سال گفت که در مقایسه با سال گذشته میزان کشفیات مواد مخدر صنعتی که به زعم وی خطرناک هستند با افزایش قابل ملاحظه ای روبرو بوده است.

در همین رابطه مسعود زاهدیان مدیر کل اجرایی ستاد مبارزه با مواد مخدر با مهم اعلام کردن بحث تغییر الگوی مصرف تاکید کرد: لازم است زنگ خطر در این رابطه به صدا درآید و بر این نکته توجه کنیم که مواد مخدر صنعتی جزء تهدیداتی به شمار می رود که جامعه جوان کشور را مورد هدف قرار داده است.

زاهدیان با تاکید بر اینکه شیشه و کراک درمان ندارند ، گفت: خطرات مصرف مواد مخدر صنعتی به گونه ای است که فرد معتاد به سرعت به انحطاط و نابودی کشیده می شود. تمامی مواد مخدر صنعتی با خطر مشابه مواجه هستند و لازم است به خانواده ها گوشزد کنیم تا نسبت به تغییر رفتاری اعضای خانواده خود آگاه باشند.

وی با اشاره به اینکه با افزایش هشدارها می توان از بروز آلودگی ها پیشگیری کرد، گفت: بعضا شاهدیم که با شعارهای فریبنده در برخی سالن های بدن سازی بانوان استفاده از این مواد به عنوان داروی لاغری معرفی می شود که این خود یکی از تهدیهای بزرگ در این زمینه به شمار می رود.

زاهدیان تاکید کرد: به هر میزان از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر آگاهی ها در زمینه این گونه مواد بالا می رود قاچاقچیان و وارد کنندگان این مواد با عناوین و اسامی جدید سعی در جذب مشتری دارند حال اینکه لازم است این آگاهی در تمامی اقشار جامعه به وجود آید که منشای تمامی این مواد مخدر صنعتی آمفی تامین ها بوده و ذکر نامهای جدید تنها با هدف جذب جامعه هدف صورت می گیرد.

وی با اشاره به تذکر ارایه شده از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر به پلیس های تخصصی و گمرک ها گفت: ‌حساسیت در پلیس فرودگاهها و اداره های گمرک ایجاد شده است و همین امر موجب افزایش کشفیات می باشد.

زاهدیان به تشکیل کمیته مبارزه با پیش سازها اشاره کرد و گفت:‌ ستاد مبارزه با مواد مخدر اقدامات لازم را در تمامی دستگاههای متولی این امر انجام داده و با توجه به اینکه پدیده مواد مخدر در حال جهش است تدابیر ویژه ای اتخاذ شده تا نسبت به تغییرات عقب ماندگی نداشته باشیم.

هومن نارنجیها مدیر کل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز اظهارداشت: حجم کم، راحتی حمل و جابجایی ، سهولت دسترسی و مصرف راحت تر موجب شده است تا گرایش به سمت مواد مخدر صنعتی از جمله شیشه افزایش پیدا کند.

وی گفت: همین عوامل به همراه سودآوری بیشتر قاچاقچیان را مشتاق کرده است تا نسبت به قاچاق این گونه مواد مخدر فعالیت بیشتری انجام دهند. عدم آگاهی و شناخت مردم از معضلات و مضرات این گونه مواد و تبلیغات سوءقاچاقچیان برای بی خطر جلوه دادن این مواد از دیگر دلایل افزایش گرایش به سمت این مواد به شمار می رود.

به گفته این کارشناس در زمینه مواد مخدر مصرف این گونه مواد مخدر بسیار خطر آفرین و مرگ آور است بنابر این لازم است تا با آموزش و اطلاع رسانی نسبت به خطرات این گونه مواد هشدار های لازم ارایه شود.

مدیر کل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد: با هدف گیری جامعه جوان از سوی عرضه کنندگان این مواد لازم است بحث آموزش بیشتر در مدارس و پادگانها به اجرا در آید.

ایرنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها