در خراسان شمالی

پل مرگ همچنان قربانی می‌گیرد

مانه و سملقان - خبرنگار جام‌جم: پل شهر آشخانه مرکز شهرستان مانه و سملقان خراسان شمالی تقاطعی مرگبار در ورودی این استان است. سالانه بیش از 10 میلیون تردد مسافر و زائر از این پل صورت می‌گیرد که این موضوع ضرورت اصلاح هندسی این پل را چندین برابر می‌کند.
کد خبر: ۲۸۰۹۹۶

این پل در سال‌های 78 و 79 با بیش از 7 میلیارد ریال هزینه احداث شد، اما به لحاظ مشکلات مهندسی در طراحی و ساخت آن سبب بروز تصادفاتی مرگبار می‌شود.

تصادفات فراوان در این مسیر باعث شد تا مردم در سفرهای مختلف استاندار خراسان شمالی به شهرستان مانه و سملقان خواستارتغییر در شکل هندسی این پل شوند.

به‌ گفته رئیس شورای اسلامی شهر آشخانه و به دستور استاندار خراسان شمالی، اصلاح و مطالعه ورودی شهر، دردستور کار قرار گرفته و در کمیته فنی بررسی می‌شود.

اللهیان خاطرنشان کرد: مطالعه 12 طرح در این شهرستان به پایان رسیده است که یکی از این طرح‌ها اصلاح طرح هندسی ورودی شهر آشخانه است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها