جام جم آنلاین گزارش میدهد
این گیاه یرقان (زردی) را برطرف میکند.
قسمتهای مورد استفاده کدو حلوایی عبارتند از: میوه، پوست، تخم میوه و گل کدو حلوایی را به صورت پخته، ترشی، مربا، تهیه روغن، مورد استفاده قرار میدهند.
خواص کدو حلوایی
انواع کدو، ادرارآور و تببر است.
تخم کدو بخصوص پوست سبزرنگ آن ضد کرم است. لذا مصرف مقدار 75 تا 100 گرم تخم کدو در مورد افراد بزرگسال و 37 تا 50 گرم آن در مورد اطفال تجویز شده است.
کدو حلوایی، سینه را نرم و اخلاط و سرفه را آسان میکند.
اگر کدو حلوایی را پخته به صورت کرم به صورت بمالید و نیم ساعت صبر کنید، رنگ چهره و رخسار باز شده و صورت را براق و زیبا مینماید. خوردن کدو، موجب برطرف شدن غم و اندوه است.
خوردن کدو با عدس رقت و نرمی قلب میآورد. کدو برای درمان قولنج مفید است.
خوردن کدو مغز را تقویت میکند. روغن تخم کدو برای تسکین درد بواسیر بسیار مفید است.
جوشانده گل کدو برای سینه بسیار مفید است. خوردن کدو باعث تجدید قوای جسمی و روحی بدن و موجب استحکام بافتهای بدن میشود. خوردن کدو، خوابی راحت به دنبال دارد و کسانی که دچار کمخوابی هستند، کدو برای درمان کمخوابی آنها مؤثر است.
کدو طبیعتی سرد دارد. کدو صفرا را تسکین میدهد.
شیره تخم کدو یبوست را برطرف میکند، لذا باید صبح ناشتا یک فنجان از آن میل شود.
ابنسینا پزشک مشهور اسلامی، کدو را برای رفع سردرد، رفع بیخوابی و درمان خستگی اعصاب تجویز میکرد.
کمپوت کدو مخلوط با سیب، غذای ملین خوبی است و برای دفع یبوست تأثیر زیادی دارد.
چون کدو به آسانی پخته میشود غذایی فوقالعاده مفید برای معدههای ضعیف است. کدوی پخته را به بچهها، پیرمردان و به کسانی که دچار بیماری عفونت شدهاند و دوره نقاهت را میگذرانند، بدهید.
کدوی پخته با عدس، غذایی مناسب برای گرفتگی سینه است.
کمپوت کدو برای مبتلایان به سنگینی معده و اسهال مفید است؛ برای این منظور 100 گرم گوشت کدو را تکهتکه کنید و در یک لیتر آنقدر بجوشانید تا نصف آب بخار شود و پس از صاف کردن آب آن را بگیرید و با مقداری شکر آن را شیرین کرده و هر وقت مایل بودید آن را مصرف کنید. آب کدویی که به ترتیب بالا به دست میآید برای تسکین درد بواسیر مؤثر است. لذا نوشیدن 3 بار در روز از آب کدو تجویز شده است.
بر اساس نتایج پژوهشهای متعدد، کدو سلولهای مغز را فعال میکند و به شکل چشمگیری حافظه را تقویت میکند. پزشکان میگویندکه کدو کار هضم غذا را آسانتر میکند.
اگر پوست کدوی خام را به صورت مرهم بر روی زخمهای سطحی پوست یا سوختگیهای شدید قرار دهید، پوست را نرم میکند.
کمپوت کدو مخلوط با سیب از غذاهای مفید برای بیماران مبتلا به ورم پروستات است. آب کدوی پخته، ادرارآور خوبی است و برای رفع اختلالات کلیه و مثانه است. مربای کدو تقویتکننده بدن و اعصاب است. ترشی کدو، اشتهاآور و هضم کننده غذاست.
غرغره با آب کدوی پخته برای درمان گلودرد مفید است. سوخته شده پوست کدو، برای بند آوردن خون اثر معجزهآسا و بسیار سریع دارد، به طوری که فوراً خونریزی را بند میآورد و دو لبه زخم را به هم میچسباند و سوزش و ناراحتی زخم را خیلی زود تسکین میدهد.
سوخته پوست کدو حلوایی برای درمان سوختگیها مفید است. به این منظور باید پوست سوخته شده کدو را در روغن زیتون یا خوراکی مخلوط کرده و در محل سوختگی بمالید.
سوخته پوست کدو، پیسی و لکههای سفید پوست را درمان میکند، بدین منظور باید پوست کدو حلوایی را خشک کرده، بسوزانید و سپس این پوست سوخته را در سرکه مخلوط کرده هر روز لااقل یک مرتبه در محل بمالید تا بهبودی حاصل شود.
پوست سوخته شده کدو حلوایی به ترتیبی که گفته شد برای درمان خونریزی احشاء و بواسیر مفید است.
خوردن روغن کدو برای معالجه افسردگی، غم و غصه، خمودگی، اعصاب، مالیخولیا و تشنج بسیار مفید است.
خوردن مغز خام تخم کدو به مقدار 35 گرم در روز برای درمان سوزش ادرار، زخم معده، خشخش سینه، اخلاط خونی، خونریزی ریه و تسکین سرفه مفید است.
روغن تخم کدو برای بیخوابی بسیار مفید است و مقدار استعمال این روغن در هر مرتبه حداکثر 35 گرم است.
بر اساس نتایج پژوهشی جدید، کدو حلوایی علاوه بر خواص متعدد از پیری پوست جلوگیری میکند. کدو حلوایی سرشار از آنتیاکسیدان است.
خوردن 150 گرم از آن در روز نیاز بدن به الیاف را تأمین میکند. کدو حلوایی به سبب داشتن کلسیم، فسفر، منیزیم و آهن بسیار مغذی است.
جام جم آنلاین گزارش میدهد
جام جم آنلاین گزارش میدهد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک فعال سیاسی:
یک نماینده مجلس:
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان