بازتاب

سلام به تمامی دوستان و خوانندگان قاب کوچک بخصوص شما دوستان ستون بازتاب. از این که توفیق پیدا کردیم تا بار دیگر از طریق این ستون در خدمت شما خوبان باشیم، خدا را شاکریم. بازتاب این هفته را با نامه سرکار خانم هدی سرو آغاز می‌کنیم.
کد خبر: ۲۷۵۱۳۶

وی ضمن تشکر از پخش سریال شمس‌العماره نوشته‌اند: «ساخت سریال‌های دیدنی که بخصوص به خانواده‌ها و روش‌های زندگی ایرانیان معطوف است، یکی از پرمخاطب‌ترین مجموعه‌ها هستند. سال‌های دور سریالی مثل پدرسالار توانسته بود به این مهم دستیابی پیدا کند و امسال «شمس‌العماره» باعث گشته تا بیننده باز کانون خانواده‌های ایرانی را در تصویر ببیند. هرچه به سبک و سیاق زندگی و عمق ارتباطات زندگی نزدیک‌تر گردد قطعا سریال‌ها دیدنی‌تر خواهند شد.»

آقای «فرامرز دیانتی» از کاشان با ارسال مطلبی با عنوان «چرا وقفه؟»! از عدم پخش برنامه 90 گله کرده و نوشته‌اند: «برنامه جذاب و دیدنی 90 با اجرای عادل فردوسی‌پور گرچه در فاصله میان تعطیلی و شروع لیگ جدید قطع شد، اما آیا نباید با شروع شدن لیگ، این مجموعه برنامه دوباره پخش شود، واقعا چرا این‌طور است؟! برنامه‌هایی با این همه بیننده که توانسته حوادث فوتبال کشورمان را طرح نماید، آیا نباید دوباره پخش شود؟ البته مسوولان و حتی خود آقای فردوسی‌پور قول داده‌اند تا این برنامه هر چه زودتر پخش شود، اما کی، معلوم نیست.» آقای سیدمصطفی ساداتی از آمل با ارسال نامه‌ای ضمن تشکر از شبکه چهار سیما به خاطر پخش برنامه «دو قدم مانده به صبح» نوشته‌اند: «قدومتان مستدام و کلامتان ماندگار. کسی نیست که شبکه 4 را در پایان شب با اجرای آقای صالح‌علاء نبیند، هرچند برخی موضوعات سنگین‌ هستند، اما مخاطب به جهت نحوه اجرا و بخصوص موسیقی‌هایی که در این برنامه پخش می‌شود علاقه‌مند می‌شود تا نیمی از شب این برنامه را ببیند.» خانم کبری معصومی از کرج از شبکه دو و شبکه تهران به خاطر پخش دیرهنگام فیلم‌های سینمایی گله کرده و نوشته‌اند: «این همه فیلم که از شبکه‌های مختلف سیما پخش می‌شود جای تقدیر دارد، اما چرا این‌قدر دیروقت، آیا نمی‌شود این آثار سینمایی جذاب، زودتر پخش گردد تا بهتر و دقیق‌تر بتوانیم این فیلم‌ها را ببینیم؟»

خانم نسرین حسینی از رودهن از شبکه تهران به خاطر پخش یکنواخت برنامه «تهران 20» گله کرده و نوشته‌اند: «یکنواختی حاکم در طول برنامه تهران 20 بخصوص پرداختن به موضوعاتی که ده‌ها بار به آن پرداخته شده، بسیار خسته‌کننده و کسالت‌آور است. بهتر نیست کمی تغییر و تحول کیفی در این برنامه ایجاد گردد؟» خانم‌ها رویا اشتهاردی، اعظم عبادی و فاطمه رستمی و آقایان کیوان صانع و امیرحسین رشیدی در نامه‌های جداگانه‌ای از قاب کوچک درخواست کرده‌اند تا گفتگوی ویژه‌ای را با سرکار خانم «عاطفه نوری» تنظیم نماییم.

دوستان و خوانندگان قاب کوچک ستون بازتاب متعلق به همه شما خوبان است. شما می‌توانید نقطه‌نظرات، دیدگاه‌ها، انتقادات و پیشنهادات خود را درخصوص برنامه‌های رادیو و تلویزیون، فیلم‌های سینمایی در حال اکران و همچنین ویژه‌نامه قاب کوچک به صندوق پستی 4633- 19395 و پست الکترونیک ghabekoochak@jamejamonline.ir ارسال نمایید. تا هفته آینده و سلامی دیگر، خدانگهدار.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها