دریبل‌ خوردن از بیماری

هفته گذشته هفته چهره‌ها بود. هفته خبرسازی‌های فراوان در حوزه سیاست. برکناری وزرا از کابینه در فاصله چند روز مانده به پایان عمر دولت نهم، عزل اسفندیار رحیم مشایی از معاون اول رئیس‌جمهور و همچنین انتصاب او به عنوان مشاور و مسول دفتر ریاست جمهوری همه و همه خبرهایی بود که می‌شد از آنها به عنوان چهره‌های اصلی این صفحه نام برد. اما این خبرها آنقدر سریع اتفاق می‌افتد که گاهی روزنامه‌ها هم از خبرها جا می‌مانند بنابراین تصمیم گرفتیم شخصی را اینجا چهره‌اش کنیم که عمرا شما حدس می‌زدید.
کد خبر: ۲۷۰۹۶۸

بهانه خبرسازی این چهره‌مان هم متن خبری بود که فارس روی خروجی خودش قرار داده بود تا میان هیاهوی خبرهای این روزها گم شود. خبر این بود: رنه هیگوئیتا که نسل پیشین فوتبالدوستان جهان او را به خاطر تعصب، هوش بالا و حرکات منحصر به فردش درون دروازه می‌شناسند، اکنون آخرین روزهای زندگی خود را سپری می‌کند. دروازه‌‌بان پیشین تیم ملی کلمبیا به‌خاطر شدت گرفتن بیماری میگرن آخرین روزهای زندگی خود را در بیمارستان مدلین پشت سر می‌گذارد.

چه کوچک و چه بزرگ کمتر کسی است که نام خوزه رنه هیگوئیتا دروازه‌بان عجیب و اسطوره‌ای کلمبیا را نشنیده باشد. هیگوئیتا مخترع ضربه عقرب است. وی در دیدار دوستانه 2 تیم کلمبیا و انگلستان به سال 1995 در واکنش به ضربه جیمی ردنپ 2 دست خود را روی زمین گذاشت و با پا توپ را از خط دروازه بیرون کشید تا در تاریخ جاودانه شود. این حرکت او هنوز که هنوز است جزو ثابتی از آیتم‌های برنامه‌های ورزشی است. این حرکت هیگوئیتا زمانی جالب توجه است که بدانیم او دروازه‌بان تیم ملی کشوری است که به خاطر گل به خودی مدافع تیمش در کشورش با 12 گلوله کشته شد! در زمین مسابقه او بارها با ریسک‌های عجیبش تیمش را به دردسر می‌انداخت که شاید مشهورترینش در جام جهانی 90 در بازی مقابل کامرون بود که هوس کرد روژه میلا ستاره کامرونی را دریبل کند که نتوانست و با همان گلی که خورد کلمبیا از رسیدن به مرحله یک چهارم نهایی باز ماند. اما هر چقدر هیگوئیتا در زمین فوتبال محبوب بود در بیرون از زمین چهره‌ای جنجالی و مجرم شناخته می‌شد! در 1993 او به جرم مشارکت در یک فقره آدم‌ربایی و دریافت 64 هزار دلار به مدت 7 ماه زندانی شد. در یک رسوایی دیگر در 23 نوامبر 2004 تست دوپینگ نشان داد دروازه‌بان تیم ملی کلمبیا کوکائین مصرف می‌کرده است هر چند قضیه مصرف مواد مخدر در کلمبیا آنقدر‌ها هم بد نیست! رنه هیگوئیتا از دوستان صمیمی مارادوناست و اتفاقا محبوبیت او در کلمبیا درست از جنس محبوبیت مارادونا در آرژانتین است. حالا معلوم نیست هیگوئیتا می‌تواند از پس این بیماری بر بیاید یا دوباره از این بیماری دریبل می‌خورد!

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها