پایتخت لیبریا در محاصره

جام جم آنلاین - نبردهای سنگینی روز شنبه 7 ژوئن در حومه شهر مونرویا ، پایتخت لیبریا میان نیروهای دولتی چارلز تایلور و شورشیان جبهه لورد در گرفته است و شهر به محاصره شورشیان درآمده است .به گزارش شبکه تلویزیونی کانال 2 فرانسه ، ساکنان مناطق حومه مونرویا
کد خبر: ۲۴۸۳۲
و بیش از 115 هزار نفر از اهالی لیبریا که از بیم شورشیان خانه و کاشانه خود را رها کرده اند ، اکنون به مرکز شهر و محله های دیپلماتیک مونرویا پناه آورده اند.
در شهر مونرویا هنوز خاطره کشتارهای بی رحمانه جنگ داخلی که به مرگ بیش از 200 هزار نفر انجامید ، فراموش نشده است .
اکنون سه سال پس از انتخاب چارلز تایلور به مقام ریاست جمهوری لیبریا بار دیگر شورشیان لورد (لیبریایی های متحد برای وفاق و دموکراسی) دشمنان قدیمی تایلور ، حملات خود را آغاز کرده اند.
اوضاع از وقتی برای تایلور سخت شد که هنگامی که در غنا برای شرکت در مذاکرات صلح با شورشیان حضور داشت ، باخبر شد که قرار است به جرم ارتکاب جنایات جنگی در جریان جنگ داخلی در سیرالئون ، کشور همسایه لیبریا دستگیر شود.
وی فورا به لیبریا بازگشت و روز پنجشنبه 5 ژوئن اعلام کرد ، ارتش تلاش برای کودتا به رهبری موزس بلا معاون رئیس جمهور را خنثی کرده است .
منابع نزدیک به موزس بلا می گویند وی از سفارت امریکا در مونرویا دستور گرفته بود ، هنگام حضور تایلور در غنا دست به کودتا بزند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها