
برای مبتلایان به سرطان نیز گوشت قرمز به دلیل دارا بودن هورمونهای رشد و اسیدی کردن بدن و هم چنین دیر هضم بودن مضر است.
دیواره های سلول سرطانی دارای پوشش پروتئین خشن است. با صرفنظر کردن از خوردن گوشت یا کمتر خوردن آن آنزیم بیشتری برای حمله به دیواره های پروتئینی سلول سرطان آزاد می شود و به بدن امکان می دهد تا با سرطان مبارزه نماید.
محققان معتقدند به منظور پیشگیری از سرطان بهتر است 80 درصد غذای مصرفی از سبزیجات و میوه های تازه و خام و بنشن و آجیل استفاده شود.
آنزیمهای زنده در آب سبزیجات تازه به آسانی جذب می شود و ظرف 15 دقیقه به سطوح سلولی می رسد تا سلولهای سالم را رشد کافی دهد و تقویت کند.این آنزیمها در حرارت 104 درجه فارنهایت (یا 40 درجه سانتیگراد) ازبین می روند.
مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان به بیماری گوارشی شایع شده در کشور پرداخته است