امشب و فردا 4 تیم بزرگ حذف می‌شوند

بکش یا بمیر!

باز هم لیگ قهرمانان اروپا و باز هم بازی‌هایی تماشایی و پر از هیجان و زیبایی. مسابقات لیگ قهرمانان چنان اعتبار و جاذبه‌ای یافته که در کمتر کشوری، فوتبال دوستان بی‌خیال از کنارش می‌گذرند. در عوض صدها میلیون نفر در گوشه و کنارجهان لحظه شماری می‌کنند که جادوی ساق‌ها را در میادین سبز تماشا کنند. در لیگ قهرمانان امسال قدرت‌های بزرگ اروپا به هم برخورد کرده‌اند و امشب و فرداشب چندتایشان باید کنار بروند و در حسرت حضور در مراحل بعد بمانند. حیف است که چند تیم پرستاره و نامدار در همین مرحله یک هشتم نهایی حذف می‌شوند. اما فعلا یعنی امشب و فرداشب در لیگ هستند و دغدغه حضور دارند. برخورد قدرت‌ها با هم مرحله یک هشتم نهایی لیگ را بسیار پرهیجان و تماشایی می‌کند. شاید جذاب‌ترین مرحله لیگ امسال همین مرحله و بازی‌های امشب و فرداشب باشد. نگاهی می‌اندازیم به این بازی‌ها.
کد خبر: ۲۴۱۱۰۲

جشن صعود بایرن در آلیانس

آلمان‌ها خیلی خوشحالند که بایرن مونیخ دوباره در لیگ قهرمانان حضور دارد و پرقدرت پیش می‌تازد. بایرن تمام امید و آرزوهای فوتبالدوستان آلمانی در این سال‌ است. بازی در بازی رفت مقابل اسپورتینگ لیسبون کاری کرد کارستان و تیم پرتغالی را در خانه‌اش با 5 گل متلاشی کرد.

به نظر می‌رسد شاگردان یورگن کلینزمن با آسودگی خاطر بازی برگشت را در ورزشگاه آلیانس مونیخ برگزار کنند. بایرن را از همین حالا می‌توانیم در مرحله یک چهارم نهایی ببینیم. اما یورگن کلینزمن با احتیاط حرف می‌زند و به شاگردانش هشدار داده که بازی برگشت را دست کم نگیرند. کلینزمن گفت: بازی دشواری را پیش‌رو داریم و باید حواسمان کاملا جمع باشد. بایرن مجموعه‌ای از بازیکنان سرحال و آماده دارد که در آلیانس نیز کوبنده ظاهر خواهند شد، مگرآن که کلینزمن به آنها دستور حمله ندهد.

فرگوسن فقط در فکر قهرمانی

امشب و فرداشب مصاف ایتالیایی‌ها و انگلیسی‌ها نفسگیر و تماشایی خواهد بود. سال پیش 3 تیم انگلیسی در مرحله نیمه نهایی حضور داشتند و ایتالیایی‌ها را بدجوری نقره داغ کردند. در بازی‌های رفت مرحله یک هشتم نهایی در لیگ امسال هم انگلیسی‌ها خوب بوده‌اند، اما فرداشب مشخص خواهد شد چه در چنته داشته‌اند. در جمع 4 تیم انگلیسی، منچستریونایتد و لیورپول وضع بهتری دارند. لیورپول تنها تیم انگلیسی است که به ایتالیایی‌ها برخورد نکرده است. منچستریونایتد بخت اول قهرمانی در لیگ است و از قراین این طور پیداست که از سد اینترمیلان خواهد گذشت و مورینیو با رویاهایش تنها می‌ماند. منچستر در بازی رفت در سن سیرو بسیار کوبنده و با طراوت ظاهر شد. هر چند گل نزد اما فرصت‌های گل آن بسیار بود. این تیم در نیمه اول 11 فرصت گلزنی به دست ‌آورد.

سرالکس فرگوسن تمام تمرکز خود را روی لیگ قهرمانان قرار داده بنابر این فرداشب منچستریونایتد را پرقدرت و کوبنده خواهیم دید. فرگوسن در مصاحبه با بی.بی.سی گفت: هدف اصلی‌ام لیگ قهرمانان است. اگر تیم من در این لیگ قهرمان شود و در بقیه رویدادها موفق نشود، ناراحت نخواهم شد. اما فرگوسن تاکید کرده است ما مدعی عنوان قهرمانی هستیم و باشگاه به دنبال افزایش شمار قهرمانی‌های تیم در لیگ قهرمانان است. بنابر این برای پیروزی براینتر به میدان خواهیم رفت. ما باید به بایرن مونیخ، آژاکس و لیورپول برسیم که بیش از ما در اروپا قهرمان شده‌اند.

اریگوساچی سرمربی سابق تیم ملی ایتالیا و تیم میلان و از تئوریسین‌های فوتبال ایتالیا اعتقاد دارد منچستریونایتد از سد اینتر خواهد گذشت. او مورینیو را مربی بزرگی می‌داند، اما به گازتادلواسپورت گفت: کار مورینیو برای تغییر دادن سبک بازی انفرادی تیم اینتر دشوار است. بازیکنان تیم به کارهای انفرادی خو گرفته‌اند. اما شیاطین سرخ روحیه و تاکتیک‌ تیمی بسیار خوبی دارند و سرعت و هماهنگی آنها فوق‌العاده است. خط دفاعی تیم منچستر هم عالی کار می‌کند. ساچی در پایان خاطرنشان ساخت اگر نراتزوری‌ها خواهان کسب پیروزی در اولدترافورد هستند، باید فلسفه‌ای چون منچستریونایتد داشته باشند.

هیدینک، دلخوش به لمپارد و تری

امشب در شهر تورین مصاف یوونتوس و چلسی تماشایی خواهد بود. چلسی‌ بازی رفت را با یک گل به نفع خود به پایان برد. اما این تک گل پشتوانه خوبی نیست.

به همین علت رانیری با خوشبینی به بازی امشب می‌نگرد. او تاکید کرده یوونتوس توانایی حذف چلسی را دارد و این را در زمین مسابقه نشان خواهد داد.

گاس هیدینک سرمربی جدید چلسی درخصوص بازی برگشت با احتیاط حرف زده و نکته‌های ظریفی را پیش کشیده است. او اعتقاد دارد کلید موفقیت تیمش در دست لمپارد و جان‌تری است. اگر این دو بازیکن صددرصد آماده و سر حال باشند، چلسی به هدفش می‌رسد. سرمربی هلندی چلسی به پایگاه اطلاع‌رسانی ستانا اسپورتس گفت: برایمان همراه داشتن این بازیکنان بزرگ‌ حرفه‌ای حیاتی است. پیش از آمدن به چلسی احترام زیادی برای این دو بازیکن قائل بودم. حالا با آنها از نزدیک آشنا شده‌ام و احترامم به آنها بیشتر شده است. آنها نه تنها در زمین بازی بلکه بیرون از آن انسان‌های ویژه و در خور احترامی‌اند. هیدینک حرف‌هایش را این گونه پایان داد: مصمم بودن یک بازیکن، در موفقیت او بسیار موثر است. تری و لمپارد بازیکنانی با اراده و مصمم‌اند.

بوفون از صعود می‌گوید

اما بوفون دروازه‌بان نامدار یوونتوس با قاطعیت از صعود تیمش و حذف چلسی سخن به میان آورده است. او البته تایید کرده که بازی دشواری را پیش رو دارد.

به گزارش ساکرنت، بوفون گفت: به بازی برگشت خوشبینم. از نظر جسمانی وضع خوبی داریم و همه کارها به خوبی پیش می‌رود. برای کسب پیروزی کارمان دشوار است. اما به هدفمان خواهیم رسید. در بازی رفت دیدیه دروگبا دروازه بوفون را در دقیقه 12 باز کرد. اما چلسی به گل دیگر نرسید. نظر بوفون درباره آن گل جالب است: گل دروگبا، از گل‌های خوب نبود و او با استفاده از چاشنی شانس گلش را زد. ما می‌توانستیم در لندن گل بزنیم. به اعتقاد بوفون، ایتالیایی‌ها بیش از انگلیسی‌ها در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان تیم خواهند داشت.

بنیتس در حسرت تورس

بازی امشب لیورپول و رئال مادرید به اندازه بازی یوونتوس و چلسی اهمیت دارد. اما لیورپول و رئال در اروپا پرافتخارترند. این دو تیم جمعا 14بار قهرمان اروپا شده‌اند که سهم رئال مادرید 9 و سهم لیورپول 5 قهرمانی است. به نظر می‌رسد بخت لیورپول برای صعود بیشتر باشد. شاگردان بنیتس در شهر مادرید میزبان پرافتخار خود را با یک گل مغلوب کردند و در خانه حتی اگر مساوی کنند، به مرحله یک‌چهارم نهایی خواهند رسید. لیورپول با حمایت گرم و هیجان انگیزهوادارانش در آنفیلد شب سختی را برای شاگردان راموس ایجاد خواهد کرد.

فرناندو تورس به هواداران تیمش اطمینان داده وضع استیون جرارد خوب است و تیمش با رهبری جرارد به نتیجه دلخواه خواهد رسید. او در مسابقه مقابل میدلزبورو و در لیگ برتر انگلیس آسیب دید. اما مرد متفکر اسپانیایی همچنان نگران سلامت فرناندو تورس، مهاجم اولش است. جرارد 28 ساله تمام دوران فوتبالش در لیورپول بوده و محصول آکادمی نوجوانان این باشگاه است. در طرف مقابل خوانده راموس سرمربی تیم رئال مادرید بر این باور است که تیمش باوجود شکست خانگی مقابل لیورپول، در بازی برگشت بخت پیروزی دارد.

اسپورتس نت‌ورک به نقل از راموس نوشت: یک گل اندوخته خوبی برای لیورپول نیست. هدفمان این بود که در سانتیاگو برنابئو گل بزنیم که نشد. البته لیورپول فعلا یک قدم جلوتر از ماست. اما 90 دقیقه دیگر باقی مانده. ما با بازی خوب در آنفیلد و هر جای دیگر پیروز می‌شویم.

اگر آرسنال در اوج باشد

فرداشب نبرد ایتالیایی انگلیسی رم و آرسنال نیز تماشایی خواهد بود. تیم رم درست وضعی مانند یوونتوس دارد و در بازی رفت از رقیب انگلیسی‌اش یک گل خورده و فرداشب در ورزشگاه المپیک رم سراپا حمله خواهد بود. اما آرسنال پیش از این نشان داده که در بازی‌های خارج از خانه خوب و پرانگیزه کار می‌کند.

آندره آرشاوین مهاجم جدید آرسنال با قاطعیت از صعود تیمش و رسیدن آن حتی به مرحله نیمه‌نهایی سخن گفته است.

آرسن ونگر مربی آرسنال هم با امیدواری به بازی فرداشب چشم دوخته است. به گزارش سایت فوتبال کلاب کال، ونگر گفت: مصمم هستم تیم من در لیگ قهرمانان بماند و به مراحل بالاتر صعود کند. اگر این اتفاق نیفتد مرا خوشحال نخواهید دید. اگر تیم من متوسط بازی کند، امیدی نخواهم داشت. ولی هر وقت آرسنال در اوج خود بازی کرده، به نتیجه دلخواه رسیده است.

توفان در نیوکمپ

تیم بارسلونا که این روزها بازی‌های روانی را به نمایش می‌گذارد، مقابل لیون فرانسه کار دشواری پیش‌رو نخواهد داشت، هر چند که لیون تیمی سختکوش است و دقیقه‌ای عقب نمی‌نشیند. تیم لیون اگر کریم بنزما را در اختیار داشته باشد، با امیدواری بیشتری به نیوکمپ خواهد رفت. به گزارش روزنامه الموندو دیپورتیو بنزما مطمئن است که به بازی فرداشب خواهد رسید. اما گواردیولا سرمربی بارسلونا می‌گوید برایمان فرقی نمی‌کند چه بازیکنانی در ترکیب لیون قرار خواهند گرفت. ما باید در نیوکمپ تهاجمی و پرقدرت بازی کنیم و جشن صعود را با خوشحالی برپا کنیم.

برنامه مسابقات

سه‌شنبه 20 اسفند

بایرن مونیخ - اسپورتینگ (بازی رفت 5 صفر)، یوونتوس - چلسی (بازی رفت صفر - یک)، لیورپول - رئال‌مادرید (بازی رفت یک ‌- صفر)، پاناتینایکوس - ویارئال (بازی رفت یک - یک)

چهارشنبه 21 اسفند

بارسلونا -‌ لیون (بازی رفت یک ‌ یک)

اف.سی.پورتو -‌ اتلتیکو مادرید (بازی رفت 2-2)

منچستریونایتد -‌ اینتر (بازی رفت صفر - صفر)

رم ‌-  آرسنال (بازی رفت یک -‌ صفر)

جهانگیر چراتی

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها