در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
میلاد آزادمنش مجری طرح در گفتگو با مهر با بیان این خبر گفت: دستگاه آب شیرین می تواند رطوبت هوا را دریافت و آب شیرین در حد شرب تولید کند.
وی با بیان اینکه این دستگاه در فضای آزاد نصب می شود، افزود: این دستگاه در آب و هوای مرطوب و کوهستانی قابل بهره برداری است و قادر است ذرات معلق موجود در هوا را جذب و با تصفیه آن، آب شرب تولید کند.
به گفته وی آب تولید شده برای مصارف بعدی در منبع نگهداری می شود.
تولید سیستم کنترل دیجیتالی گلخانه
وی همچنین تولید سیستم کنترل گلخانه را از دستاوردهای این مرکز نام برد و گفت: این سیستم 16 کاناله است و مواردی چون رطوبت خاک، دما، روشن و خاموش کردن وسایل برقی گلخانه و باز و بسته کردن درها و پنجره ها را کنترل می کند.
آزادمنش با بیان اینکه این سیستم به کامپیوتر متصل است، ادامه داد: این سیستم با ارسال اطلاعات گلخانه، کاربر را به صورت آنلاین از وضعیت گلخانه آگاه می کند.
این پژوهشگر ادامه داد: با استفاده از این سیستم کاربر قادر است کلیه امور گلخانه را به صورت دیجیتالی کنترل کند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: