خودکشی در برابر دوربین

یک افسر سابق پلیس آرژانتین که متهم به ارتکاب جرایم جنگی بود در برابر دوربین‌های تلویزیونی خود را کشت. پلیس برای بازداشت او به منزل این افسر سابق پلیس اعزام شده بود و ماریو فریرا درست زمانی که در حال مصاحبه با یک شبکه تلویزیونی بود، به طور ناگهانی هفت‌تیری از چکمه خود درآورد و خودش را کشت.
کد خبر: ۲۲۱۱۷۲

البته او اول در مصاحبه‌اش گفت که بی‌گناه است و هیچ جنایتی مرتکب نشده است. تصاویر تلویزیونی نشان می‌دهد که آقای فریرا به دنبال شلیک به خود دچار خونریزی شدیدی شد و در حین انتقال به بیمارستان درگذشت.
اتهام او ربودن و شکنجه در دوران زمامداری‌اش در آرژانتین بود. خانواده این پلیس می‌گویند که فریرا به این دلیل خودکشی کرد که نمی‌خواست در دادگاه علیه همکاران سابق خود شهادت دهد. در زمان حکومت نظامیان در آرژانتین طی سال‌های 1976 تا 1983 بین 9 تا 30 هزار نفر کشته یا ناپدید شدند.طی این سال‌ها که به «جنگ کثیف» مشهور است، حکومت دست به بازداشت‌های گسترده غیرقانونی، شکنجه و اعدام مخالفان چپگرای خود پرداخت. اجساد بسیاری از این افراد هرگز پیدا نشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها