کودک 8 ساله، گروگان مرد شرور

فردی که برای رسیدن به نیات شیطانی خود و برقراری رابطه دوستی با زنی، فرزند 8 ساله او را به گروگان گرفته بود، با تلاش ماموران انتظامی شهرستان کرج یک ساعت پس از گروگانگیری دستگیر شد و کودک ربوده شده به آغوش خانواده‌اش بازگشت.
کد خبر: ۲۱۶۸۴۴

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی استان تهران، سرهنگ ناصر اصلانی فرمانده انتظامی شهرستان کرج با اعلام این خبر گفت: روز 15 آبان امسال زن و شوهری سراسیمه به کلانتری 23 فردیس مراجعه و اعلام کردند که فرزند 8 ساله آنها به نام رضا از سوی فردی ناشناس ربوده شده است و آدم‌ربا طی تماسی که با منزل آنها داشته گفته است تنها به شرطی فرزند آنها را صحیح و سالم آزاد می‌کند که مادر رضا با وی رابطه دوستی برقرار کند و در یک محل خلوت همدیگر را ملاقات کنند.

اصلانی تصریح کرد: با توجه به حساسیت موضوع و تهدید آدم‌ربا مبنی بر این‌که چنانچه خواسته‌اش برآورده نشود به کودک آسیب می‌رساند، بلافاصله اکیپ ویژه‌ای از ماموران، شناسایی آدم‌ربا و مخفیگاه او را در دستور کار خود قرار دادند و تحقیقات ویژه برای رهایی گروگان آغاز شد.

فرمانده انتظامی شهرستان کرج افزود: پس از ارائه آموزش‌های لازم به خانواده فرد ربوده شده و انجام تحقیقات تخصصی و پلیسی در این خصوص، محل ملاقات مادر فرد ربوده شده با گروگانگیر مشخص شد و به دنبال آن منطقه مورد نظر به طور کامل تحت کنترل نامحسوس ماموران قرار گرفت.

وی اظهار کرد: پس از این‌که آدم‌ربا در محل ملاقات حاضر شد و با تماس تلفنی از مادر رضا خواست که به نزد او برود متهم در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شد و فرد ربوده شده «رضا» بدون هیچ‌گونه صدمه جانی در حالی که دست و پایش بسته بود از دست آدم‌ربا آزاد و به آغوش خانواده‌اش بازگشت.

با تحویل متهم به پلیس آگاهی، تحقیق در این زمینه ادامه دارد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها