پدری که با بیرحمی هرچه تمام پسر 7 سالهاش را با طناب به قتل رسانده بود، با صدور کیفرخواست روانه دادگاه شد.
کد خبر: ۱۶۹۱۴۳
به گزارش فارس، ساعت 23 شامگاه روز 7 شهریور سالجاری مأموران کلانتری 151 یافتآباد از فوت مشکوک یک پسر بچه 7 ساله در درمانگاه 17 شهریور یافتآباد مطلع شدند.
مأموران با حضور در صحنه دریافتند کودکی 7 ساله به نام امیرحسین بر اثر خفگی جان باخته است.
دلداری قاضی واحد اظهارنظر دادسرای امور جنایی تهران درباره این پرونده به خبرنگار اجتماعی فارس گفت: با حضور در صحنه پدر مقتول به نام مصطفی مشهور به مجتبی 31 ساله به قتل فرزندش توسط طناب اعتراف کرد.
او افزود: متهم به قتل درباره حادثه مدعی شد، از 6 ماه گذشته با همسرش بر سر مسائل مالی مشکل داشته و همسرش خانه را ترک کرده بود.
قاتل در ادامه اعترافاتش، گفت: روز حادثه با دو فرزندش به نام امیرحسین و فاطمه به پارک رفته و در مسیر برگشت به ناگهان تصمیم به کشتن امیرحسین گرفتم و او را با یک تکه طناب در حضور فاطمه دختر 4 سالهام به قتل رساندم.
مجتبی درخصوص انگیزه اصلی اقدام به قتل نیز گفت: من معتاد و بیکار بودم، نمیخواستم امیرحسین نیز مثل من معتاد و بیکار شود برای همین وی را به قتل رساندم.
دلداری ادامه داد: با توجه به مجرم شناخته شدن مجتبی کیفرخواست پرونده صادر شده و این فرد روانه دادگاه شد.