کشاورزی یزد از آب کمتر، محصول بیشتر می‌گیرد
تولید ۱.۸۵ میلیون تن محصول در استان

کشاورزی یزد از آب کمتر، محصول بیشتر می‌گیرد

گام تازه برای شتاب‌بخشی به ساخت خانه‌های جوانان

برق به سایت ۱۱ هکتاری مسکن جوانان فهرج رسید

fvr
شبکه برق‌رسانی سایت ۱۱ هکتاری شهید آیت‌الله رئیسی (مسکن جوانان) روستای فهرج یزد، همزمان با هفته دولت و با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی به بهره‌برداری رسید تا یکی از زیرساخت‌های اساسی مورد نیاز این سایت برای توسعه واحدهای مسکونی تأمین شود.
کد خبر: ۱۵۶۴۳۷۷

به گزارش خبرنگار جام‌جم آنلاین یزد، آیین بهره‌برداری از این پروژه با حضور معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد، فرماندار یزد، مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان یزد و جمعی از مسئولان برگزار شد.

این پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۷۰ میلیارد ریال و با هدف تأمین زیرساخت برق مورد نیاز سایت ۱۱ هکتاری شهید آیت‌الله رئیسی و فراهم کردن بستر مناسب برای توسعه مسکن جوانان در روستای فهرج اجرا شده است.

در اجرای این طرح، دهیاری فهرج به عنوان کارفرمای پروژه، با مشارکت مردمی متقاضیان و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان یزد، تأمین و تکمیل زیرساخت برق این سایت را در دستور کار قرار داد و عملیات اجرایی آن توسط شرکت رادمان نیرو یزد به عنوان پیمانکار پروژه انجام شد.

بهره‌برداری از شبکه برق‌رسانی سایت ۱۱ هکتاری فهرج، گامی مهم در مسیر تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز این طرح مسکن به شمار می‌رود و می‌تواند زمینه را برای تسریع در روند توسعه و بهره‌برداری از واحدهای مسکونی فراهم کند.

این پروژه در راستای توسعه زیرساخت‌های روستایی، حمایت از جوانان و متقاضیان مسکن و ارتقای کیفیت خدمات زیربنایی در مناطق روستایی استان یزد به بهره‌برداری رسید.

newsQrCode
برچسب ها: برق سایت مسکن
ارسال نظرات
کالابرگ هست، فروشگاه نیست!

رئیس کل بانک مرکزی: با تدبیر رئیس‌جمهور مقرر شده کسری منابع پیشین کالابرگ از منبع دیگری تامین و مطالبات فروشگاه‌ها هرچه‌سریع‌تر تسویه شود

کالابرگ هست، فروشگاه نیست!

نیازمندی ها