مکرون پس از گفت‌و‌گو با ترامپ خواستار توقف حملات به تاسیسات انرژی شد

رئیس جمهور فرانسه پس از گفت‌و‌گو با رئیس جمهور آمریکا و امیر قطر خواستار توقف فوری حملات به تاسیسات انرژی شد.
رئیس جمهور فرانسه پس از گفت‌و‌گو با رئیس جمهور آمریکا و امیر قطر خواستار توقف فوری حملات به تاسیسات انرژی شد.
کد خبر: ۱۵۴۶۵۶۹

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران، امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه روز پنجشنبه پس از صحبت با دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر در مورد حملاتی که به سایت‌های انرژی در ایران و قطر انجام شد، خواستار توقف حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی شد.

امانوئل مکرون در X نوشت: «من همین الان پس از حملاتی که امروز به سایت‌های تولید گاز در ایران و قطر انجام شد با امیر قطر و رئیس جمهور ترامپ صحبت کردم.»

وی افزود: «اجرای بدون تأخیر توقف حملات علیه زیرساخت‌های غیرنظامی، به ویژه زیرساخت‌های انرژی و آب، به نفع طرفین است.»

این واکنش‌ها در حالی صورت می‌گیرد که روز گذشته رژیم صهیونیستی در هماهنگی با آمریکا یک حمله موشکی گسترده را علیه تأسیسات حیاتی انرژی ایران انجام داد. این حملات تروریستی منجر به آسیب‌دیدن پالایشگاه‌های میدان گازی پارس جنوبی در منطقه عسلویه در جنوب کشور شد.

این در حالی است که رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرده که از حمله رژیم صهیونیستی به عسلویه هیچ اطلاعی نداشته، اما منابع آمریکایی می‌گویند این حمله با چراغ سبز آمریکا انجام شده است.

منبع: خبرگزاری فرانسه

newsQrCode
برچسب ها: مکرون
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها