عضو کمیسیون فرهنگی خبر داد:

اقدام مجلس برای تصویب قانونی در راستای حفظ انسجام ملی

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: این کمیسیون، کارگروهی را برای بررسی راه‌های حفظ انسجام ملی مامور کرده است و نهایتا طرحی را به این منظور به صحن علنی مجلس خواهد فرستاد.
کد خبر: ۱۵۰۸۹۴۵
اقدام مجلس برای تصویب قانونی در راستای حفظ انسجام ملی
به گزارش جام جم آنلاین، حسنعلی اخلاقی امیری با اشاره به همبستگی ایجادشده بین مردم و حاکمیت در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، اظهار کرد: یکی از حماقت‌های رژیم صهیونیستی، حمله به ایران بود؛ کشوری که مردم هوشمندی دارد و در طول تمدن کهن خود نشان داده‌اند که وقتی پای منافع ملی و حفظ وطن وسط باشد، تمام اختلافات و دغدغه‌ها را کنار می‌گذارند و یکپارچه در برابر دشمن متجاوز می‌ایستند.
 
وی با اشاره به اینکه تجاوز به خاک‌مان در زمانی انجام شد که ما با حسن نیت در حال مذاکره با آمریکا بودیم، افزود: تقویت انسجام ملی، از برکات جنگ ۱۲ روزه بود که در ۴۷امین سال پیروزی انقلاب نصیب ما شد. ملت ایران، پرافتخارترین ملتی است که در دنیای کنونی وجود دارد. ایران خصوصا در حوزه اقتصادی، مشکلات زیادی دارد و این مردم سال‌ها در تحریم قرار گرفته‌اند و عملکرد برخی از دولت‌ها نیز آنان را ناراضی کرده است. اما با این وجود، تمام مردم و حتی قشر خاکستری، طوری در صحنه حاضر و از نظام حمایت کردند که چشمان تمام دنیا خیره شد.
 
سخنگوی مجمع نمایندگان خراسان رضوی با بیان اینکه حمله رژیم صهیونیستی به ایران و تقویت انسجام ملی پس از آن، مصداق «عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد» است، گفت: این در حالی است که دشمن دهه‌هاست تلاش‌های بسیاری را در زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی انجام داده تا افکار عمومی ما را به دست گیرد، اما حماقت رژیم منحوس صهیونیستی باعث شد تمام این تلاش‌‍‌هایشان بر باد برود و پشتوانه اجتماعی نظام ما بیش از پیش تقویت شود. اکنون دیگر دشمن جرات حمله به مردم ما را ندارد، مگر اینکه به سطح بالاتری از جنون برسد. در آن صورت نیز مجددا مردم پشت سر نیرو‌های مسلح کشور خواهند ایستاد.
 
اخلاقی امیری با تاکید بر لزوم تلاش حاکمیت برای پاسخ به این همراهی مردم، بیان کرد: در حوزه اجرایی، نیاز به مدیریت جهادی برای خدمت به مردم داریم. نخبگان دانشگاهی، حوزوی و فرهنگی و ائمه جمعه نیز باید با تلطیف بیشتر فضای کشور، اجازه ندهند دشمن این انسجام ملی را سست کند، زیرا این مهمترین دستاورد جنگ تحمیلی ۱۲ روزه برای ماست و باید به عنوان یک نعمت الهی، قدر آن را بدانیم. مجموعه‌های سیاسی نیز باید اختلافات خود را کنار گذاشته و همه با هم برای این مردم مقتدر تلاش کنیم.
 
وی با بیان اینکه کمیسیون فرهنگی مجلس نیز کارگروهی را برای بررسی راه‌های حفظ انسجام ملی مامور کرده است، افزود: این کارگروه در ذیل کارگروه فضای مجازی کمیسیون فرهنگی مجلس در حال تشکیل است و قرار شده اعضای آن، پیشنهادات خود را تا هفته آینده آماده کنند تا پیش‌نویس آن در کمیسیون مورد بررسی قرار گیرد و ما بتوانیم به سرعت طرحی را در رابطه با حفظ انسجام ملی و مدیرت مواردی که ممکن است آن را خدشه‌دار کند، نوشته و به صحن مجلس ارائه دهیم. به این منظور، از ظرفیت نخبگان فرهنگی خارج از مجلس نیز بهره می‌گیریم.
 
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به حمایت ایرانیان خارج کشور از نیرو‌های مسلح در جریان تجاوز صهیونیست‌ها به وطن، اظهار کرد: همواره آغوش نظام و مردم برای تمام هموطنانی که بنا به هر دلیلی از کشور مهاجرت کرده‌اند، باز است. من از تمام نخبگان و دانشمندان ایرانی که از کشور رفته‌اند، می‌خواهم به ایران بازگردند و در کنار دیگر هموطنان خود، این کشور را بسازند؛ ایران ما توان تبدیل شدن به ابرقدرت خاورمیانه را دارد.
 
اخلاقی امیری با بیان اینکه مجلس نیز آمادگی دارد در صورت وجود خلاء‌های قانونی برای بازگشت ایرانیان، آن را برطرف کند، گفت: ما با افتخار حاضریم زمینه‌های بازگشت هموطنان به کشور را فراهم کنیم. اکثریت ایرانیان خارج از کشور، عرق بالایی به کشور خود دارند و حضور آنان در ایران می‌تواند ظرفیت‌های بالقوه کشور را با سرعت بیشتری بالفعل کند و بر سطح اقتدار بین‌المللی ایران بیافزاید.
 
وی با بیان اینکه ما اکنون بابت هزینه‌های بازسازی کشور در دوران پساجنگ، نگرانی خاصی نداریم، اضافه کرد:، اما ایران گام‌های بلندی را در پیش دارد و من خطاب به سرمایه‌گذاران ایرانی خارج از کشور عرض می‌کنم که امروز ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری زیادی در ایران با سود تضمین‌شده وجود دارد. ما علاوه بر برخورداری از مردم فهیم و ۳۶ میلیون جوان که نیروی کار نخبه ما هستند، منابع طبیعی بسیاری داریم.
 
نماینده مردم مشهد در مجلس ادامه داد: ایران چهارراه بزرگ اقتصادی و مسیر ارتباطی شرق به غرب و شمال به جنوب است. ما در حوزه‌های زیرساختی مشکلاتی داریم و حضور سرمایه‌گذاران ایرانی ساکن خارج در این حوزه‌ها، هم برای کشور تحول ایجاد می‌کند و هم برای خود سرمایه‌گذاران منفعت دارد. وقتی ایران در حوزه‌های سیاسی و نظامی این گونه پای حرف خود ایستاده است، در حوزه اقتصادی نیز همین ایستادگی را دارد و سودآوری برای سرمایه‌گذاران خارجی را تضمین می‌کند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها