فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی گیلان:

کشف فلزیاب‌های غیرمجاز و سلاح شکاری در اشکور

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی استان گیلان از کشف ۲ دستگاه فلزیاب غیرمجاز همراه با متعلقات در بازرسی از اقامتگاهی در روستای اشکور سفلی توسط ضابطین عام مستقر در پاسگاه انتظامی خبر داد.
کد خبر: ۱۵۰۳۲۳۷

سرهنگ محمدرضا امیدی‌راد، فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی استان گیلان از کشف ۲ دستگاه فلزیاب غیرمجاز همراه با متعلقات در بازرسی از اقامتگاهی در روستای اشکور سفلی توسط ضابطین عام مستقر در پاسگاه انتظامی خبر داد.

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی استان گیلان اظهار داشت: این عملیات در ساعت ۱۳:۰۰ روز ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ با دستور قضایی و همکاری ضابطین انتظامی پاسگاه شوئیل انجام شد که علاوه بر فلزیاب‌های غیرمجاز یک سلاح شکاری وینچستر ساخت ترکیه به همراه ۶۳ عدد فشنگ نیز کشف و ضبط شد.

سرهنگ امیدی‌راد با بیان اینکه متهم مذکور سابقه حفاری غیرمجاز در مناطق تاریخی استان را داشته گفت: پیش‌تر حین ارتکاب حفاری غیرمجاز در گورستان ثبتی تماجان در ارتفاعات دهستان کجید املش همراه با ابزار حفاری، توسط ضابطین انتظامی شهرستان‌های املش و رودسر دستگیر شده بود.

وی تأکید کرد: سه نفر از همدستان این فرد متواری بوده که مأموران در حال پیگیری برای شناسایی و دستگیری آنان هستند.

امیدی‌راد ادامه داد: با توجه به تداوم اقدامات مجرمانه این فرد در حوزه میراث‌فرهنگی، پرونده وی به مقامات قضایی ارسال شده و بر اساس آیین‌نامه اجرایی هیأت وزیران و قانون مربوط به استفاده از فلزیاب مصوب سال ۱۳۷۹ اقدامات لازم در حال انجام است.

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی گیلان در پایان اظهار داشت: در صورت صدور دستور قضایی، دستگاه‌های مکشوفه تحویل امین اموال اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان خواهد شدو روند امحاء دستگاه‌های فلزیاب غیرمجاز مطابق شیوه‌نامه مربوطه اجرایی خواهد گردید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها