رئیس کمیسیون فنی عمرانی شورای شهر همدان:

رتبه اول همدان در کشور برای کاهش تصادفات شهری در شهریورماه

رتبه اول همدان در کشور برای کاهش تصادفات شهری در شهریورماه
رئیس کمیسیون فنی عمرانی شورای اسلامی شهر همدان گفت: صرف بودجه در حوزه حمل و نقل و ترافیک هزینه نیست بلکه نوعی سرمایه‌گذاری است.
کد خبر: ۱۴۷۸۰۳۵

به گزارش جام جم آنلاین همدان، مهدی حیدری در جلسه کمیسیون فنی عمرانی حمل و نقل و ترافیک شورا با تاکید بر تکمیل احداث و بهره‌برداری پل‌های مکانیزه عابر پیاده، اظهار داشت: انتظار می‌رود در مناطق چهارگانه در زمینه پل‌های عابر مکانیزه اقداماتی صورت پذیرد.

رئیس کمیسیون فنی عمرانی شورای اسلامی شهر همدان اقدام مدیریت منطقه ۱ شهرداری همدان در تلاش برای اورهال پل‌های عابر پیاده مکانیزه را ارزشمند دانست و گفت: در حال حاضر ۵ پل عابر پیاده مکانیزه از مجموع ۶ پل مکانیزه در این منطقه اورهال و تجهیز و فعال شده است.

وی همچنین از عملکرد سازمان مهندسی شبکه شهرداری در زمینه آرامسازی تردد تشکر کرد و افزود: همدان در شهریور ماه سال جاری در کاهش تلفات جانی تصادفات و حوادث رانندگی رتبه اول کشور را اخذ کرد و در این زمینه زحمات مدیریت شهری جای تقدیر دارد چرا که علاوه بر زحمات پلیس راهور این امر نتیجه سیاست‌گذاری که شورا و اجرای آن توسط شهرداری بوده است و باید تلاش کرد این رتبه برتر را حفظ کنیم .

حیدری بیان کرد: مدیریت شهری در حوزه پشتیبانی و اجرایی تصمیمات نقش موثری دارد و شورای شهر همدان در سال ۱۴۰۲ برای جهت‌گیری کلی و کلان، بودجه را برای ساماندهی حوزه حمل و نقل و ترافیک اختصاص داد که نتایجی هم حاصل شد؛ هرچند به طور کامل ترافیک آرامسازی نشده است.

رئیس کمیسیون فنی عمرانی شورای اسلامی شهر همدان حرکت به سمت هوشمندسازی و کنترل نقاط حادثه خیز را ارزشمند دانست و یادآور شد: همدان در حوزه کاهش تلفات در دو ماه به طور مستمر رتبه سوم و یک ماه اول شده است.

وی عنوان کرد: صرف بودجه در حوزه حمل و نقل و ترافیک هزینه نیست بلکه نوعی سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود و در ایجاد آرامش روحی و روانی همشهریان و نظم شهری بسیار موثر است.

حیدری با اشاره به نوسازی ناوگان حمل و نقل شهری همدان خاطرنشان کرد: نوسازی ۵۰ خودرو تاکسی اقدام ارزشمندی بود و لازم است بقیه تاکسی‌ها و ناوگان اتوبوسرانی نیز نوسازی شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها