معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت:

افزایش ۳۶ درصد ظرفیت تولید گوشت مرغ در سیستان‌وبلوچستان

از ابتدای دولت سیزدهم، ارتقای ضریب خوداتکایی استان به تولید گوشت مرغ در اولویت کاری سازمان جهاد کشاورزی قرار گرفت.
کد خبر: ۱۴۶۰۶۴۲

 به گزارش جام جم آنلاین،مهدی حسینی گفت: نهضت توسعه واحد‌های مرغداری گوشتی و تخمگذار با مشارکت حداکثری بخش خصوصی در دوره هزار روزه دولت خدمت با سرمایه‌گذاری بیش از ۶۲ هزار میلیارد ریال، روند رو به رشدی به خود گرفت.

افزایش ۳۶ درصد ظرفیت تولید گوشت مرغ در سیستان‌وبلوچستان
وی تصریح کرد: تا قبل دولت سیزدهم، سیستان‌وبلوچستان با ۳۰۰ واحد مرغداری حداکثر ۴۱ هزار تن در سال توان تولید گوشت مرغ را دارا بود و در حال حاضر با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی با افزایش تعداد واحد‌های صنعتی پرورش مرغ گوشتی به ۴۰۰ واحد، ظرفیت تولیدمرغ با افزایش۳۶ درصدی به حدود ۵۵ هزار تن رسیده است.
حسینی افزود: روند توسعه واحد‌های مرغداری سیستان وبلوچستان با نگاه به صادرات کماکان با مشارکت بهره برداران ادامه داشته و در حال حاضر ۳۲۷ واحد مرغداری با ظرفیت ۶/۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در هر دوره و با پیشرفت فیزیکی ۱۰ تا ۹۸ درصد در حال ساخت و ساز است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها