به گزارش جام جم آنلاین ، سهیل مهدی در حاشیه مراسم قرعه کشی مسابقات لیگ دسته اول خبر داد: یک خبر خوب برای فوتبال دارم، در حال تلاش هستیم تا خبرنگاران و تماشاگران با درصدی جزئی در مسابقات فصل آینده حضور پیدا کنند.
وی افزود: مطمئنا بازگشت تماشاگران به استادیوم ها باعث جذابیت فوتبال می شود ولی در تلاش هستیم مجوز حضور درصدی از آنها را تا نیم فصل به دست بیاوریم.
رئیس کمیته مسابقات از خارج شدن چند ورزشگاه از لیست استادیوم های مد نظر سازمان لیگ خبر داد و عنوان کرد: تمامی تیم های میزبان لیگ دسته اول باید ورزشگاه ها را به مرز استاندارد برسانند، اگر تیمی از لیگ دسته اول در جام حذفی به حریف لیگ برتری بخورد و استادیومش شرایط میزبانی نداشته باشد مطمئنا اجازه میزبانی را به تیم لیگ دسته اولی نخواهیم داد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است