احتمال انتقال کرونا از طریق غذا

ماندگاری کرونا در کدام غذاها بیشتر است؟

مطالعات قبلی نشان می داد فقط قطرات بزرگ آغشته به ویروس کرونا خطر عفونت را به دنبال دارند، اما طبق مطالعات جدید قطرات کوچک آغشته به ویروس نیز ماندگاری بالایی دارند و می‌توانند به عفونت کرونا بینجامند.
کد خبر: ۱۳۳۸۳۷۴

به گزارش جام جم آنلاین، خطر بروز عفونت‌ های ویروسی از جمله کرونا و آنفلوآنزا در زمستان بیشتر از تابستان است؛ زیرا در هوای سرد به دلیل رطوبت، بازدم به قطرات با اندازه های متفاوت تبدیل می‌شود.

مدل‌های قبلی این نتیجه را دربرداشت که فقط قطرات بزرگ باعث بروز عفونت می‌شوند؛ زیرا قطرات کوچک به سرعت بخار می‌شوند، اما مطالعات جدید محققان دانشگاه صنعتی وین نشان می‌دهد به دلیل رطوبت بالای هوایی که تنفس می‌کنیم، حتی قطرات کوچک نیز ماندگاری بالایی دارند و عامل عفونت هستند.

زمانی که فردی عطسه می‌کند، ذرات عفونی همراه با گاز در بین قطرات مایع با اندازه‌های مختلف قرار می‌گیرند.

این مخلوط یک رفتار نسبتا پیچیده از خود نشان می‌دهد؛ قطرات و گاز روی هم اثر می‌گذارند و قطرات خود بخار شده و به گاز تبدیل می‌شوند.

این مدل با استفاده از رایانه شبیه سازی شده و فاکتورهای مختلفی از جمله دما و رطوبت نیز در آن درنظر گرفته شده است.

نتایج این بررسی نشان می‌دهد قطرات کوچک مدت زمانی بیشتر از تصور قبلی معلق می‌مانند و بسیار عفونی هستند.

بر اساس نتایج این مطالعه هنوز هم استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی بهترین راهکار برای پیشگیری از بروز عفونت است.

منبع: ایرنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها