مدیرکل استاندارد ایلام:

۳۹ هزار تُن کالای استاندارد از مرز مهران به عراق صادر شد

مدیرکل استاندارد ایلام گفت: در سال جاری ۳۹ هزار تُن کالای استاندارد از مرز مهران به عراق صادر شده است.
کد خبر: ۱۳۳۴۳۵۴

به گزارش جام جم آنلاین ایلام ؛ مهناز همتی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون، ۳۹ هزار و ۱۵۷ تن کالا ارزیابی و با صدور گواهی انطباق از مرز مهران به عراق صادر شده است.

وی افزود: این کالاها پس از بازرسی، نظارت بر آنها توسط کارشناسان استاندارد، از طریق مرز مهران به کشور عراق صادر شده است.

همتی اظهار کرد: بیشترین کالای استاندارد صادر شده از مرز مهران مربوط به مصالح ساختمانی بوده است.
وی در ادامه عنوان کرد: همچنین در طی این مدت برای تعداد ۵۴۸ فقره پرونده صادراتی بر اساس پروانه استاندارد آنها، مجوز صادرات صادر شده است.

مدیرکل استاندارد استان بیان کرد: همچنین در این مدت ۴۴۶ فقره آزمون تعیین ماهیت، در آزمایشگاه اداره استاندارد مهران انجام شد که بیشترین آن مربوط به آهک و کربنات سدیم بود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها