به گزارش جام جم آنلاین، یک مطالعه جدید منتشر شده در مجله «Redox Biology» نشان داد، مصرف آب چغندر منجر به تولید ترکیبی از باکتری های دهان میشود که با عملکرد سالم مغز و عروق خونی مرتبط هستند.
یافتههای یک مطالعه اخیر نشان میدهد، نوشیدن آب چغندر ترکیبی از باکتریهای دهان را که با عملکرد سالم مغز و عروق خونی مرتبط هستند، تقویت میکند.
چغندر، کاهو، اسفناج و کرفس غنی از نیترات غیر آلی هستند و بسیاری از باکتری های دهانی در تبدیل نیترات به اکسید نیتریک نقش دارند که به تنظیم رگهای خونی و انتقال عصبی (پیامهای شیمیایی در مغز) کمک میکند.
افراد مسن کمتر از دیگران قادر به تولید اکسید نیتریک هستند و این با سلامت عروق (عروق خونی) و سلامت شناختی (مغز) ضعیف تر در ارتباط است.
در مطالعه جدید، توسط دانشگاه اکستر 26 فرد مسن سالم در دو دوره مکمل ده روزه شرکت کردند: یک گروه با آب چغندر غنی از نیترات و دیگری با آب دارونما بدون نیترات، که دو بار در روز مینوشیدند.
نتایج نشان داد، سطح بالاتری از باکتریهای مرتبط با سلامت عروقی و شناختی و سطح پایینتری از باکتریهای مرتبط با بیماری و التهاب وجود دارد.
منبع: فارس
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه