به گزارش جام جم آنلاین ، این سالاد خاص نیاز به به مواد خاصی هم دارد که البته آووکادو مهم ترین جز آن است.
مواد مورد نیاز:
400 گرم ذرت یخ زده
یک قوطی زیتون
1 فلفل دلمه ای قرمز ، خرد شده
1 پیاز کوچک ، خرد شده
5 حبه سیر ، خرد شده
یک سوم فنجان روغن زیتون
یک چهارم فنجان آب لیمو
3 قاشق غذاخوری سرکه سیب
1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
یک دوم قاشق چای خوری نمک
یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه آسیاب شده
4 آووکادو - پوست کنده و خرد شده
طرز تهیه:
مرحله 1
در یک کاسه بزرگ ، ذرت ، زیتون ، فلفل دلمه ای قرمز و پیاز را مخلوط کنید.
مرحله 2
در یک کاسه کوچک ، سیر ، روغن زیتون ، آب لیمو ، سرکه سیب ، پونه کوهی ، نمک و فلفل را مخلوط کنید. داخل آن ذرت بریزید. روی آن را 8 ساعت یا یک شب در یخچال بپوشانید و خنک کنید.
مرحله 3
قبل از سرو ، آووکادو را درون آن بریزید و هم بزنید.
ارزش غذایی در هر وعده:
81 کالری، پروتئین 1.1 گرم، کربوهیدرات 6.1 گرم، چربی 6.5 گرم، سدیم 73.3 میلی گرم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم