به گزارش جام جم آنلاین ، این سالاد خاص نیاز به به مواد خاصی هم دارد که البته آووکادو مهم ترین جز آن است.
مواد مورد نیاز:
400 گرم ذرت یخ زده
یک قوطی زیتون
1 فلفل دلمه ای قرمز ، خرد شده
1 پیاز کوچک ، خرد شده
5 حبه سیر ، خرد شده
یک سوم فنجان روغن زیتون
یک چهارم فنجان آب لیمو
3 قاشق غذاخوری سرکه سیب
1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
یک دوم قاشق چای خوری نمک
یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه آسیاب شده
4 آووکادو - پوست کنده و خرد شده
طرز تهیه:
مرحله 1
در یک کاسه بزرگ ، ذرت ، زیتون ، فلفل دلمه ای قرمز و پیاز را مخلوط کنید.
مرحله 2
در یک کاسه کوچک ، سیر ، روغن زیتون ، آب لیمو ، سرکه سیب ، پونه کوهی ، نمک و فلفل را مخلوط کنید. داخل آن ذرت بریزید. روی آن را 8 ساعت یا یک شب در یخچال بپوشانید و خنک کنید.
مرحله 3
قبل از سرو ، آووکادو را درون آن بریزید و هم بزنید.
ارزش غذایی در هر وعده:
81 کالری، پروتئین 1.1 گرم، کربوهیدرات 6.1 گرم، چربی 6.5 گرم، سدیم 73.3 میلی گرم
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با منوچهر آذری، بازیگر،گوینده،مجری وصداپیشه پیشکسوت رادیو و تلویزیون
فاطمه مجلل در گفتوگو با «جامجم»:
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین: