به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پارسینه
مواد اولیه:
۱ فنجان آب (۲۰۰ میلی لیتر)
یک قاشق کوچک از پودر زرد چوبه (۱۵ گرم)
۱ قاشق سوپ خوری عسل یا آب لیمو (۲۰ میلی لیتر)
طرز تهیه
آب را روی گرمای کم حرارت دهید.
سپس پودر زرد چوبه را اضافه کنید و هم بزنید.
گرما را کم کنید و ۱۵ دقیقه نگه دارید تا بجوشد.
سپس آن را از صافی بگذرانید، زرد چوبههای اضافی را فشاردهید.
بگذارید حدود ۵ دقیقه بماند تا کمی خنک شود.
در نهایت آب لیمو و یا عسل را اضافه کنید تا به آن طعم شیرین دهید.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) مطرح شد