به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پارسینه
مواد اولیه:
۱ فنجان آب (۲۰۰ میلی لیتر)
یک قاشق کوچک از پودر زرد چوبه (۱۵ گرم)
۱ قاشق سوپ خوری عسل یا آب لیمو (۲۰ میلی لیتر)
طرز تهیه
آب را روی گرمای کم حرارت دهید.
سپس پودر زرد چوبه را اضافه کنید و هم بزنید.
گرما را کم کنید و ۱۵ دقیقه نگه دارید تا بجوشد.
سپس آن را از صافی بگذرانید، زرد چوبههای اضافی را فشاردهید.
بگذارید حدود ۵ دقیقه بماند تا کمی خنک شود.
در نهایت آب لیمو و یا عسل را اضافه کنید تا به آن طعم شیرین دهید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: