
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از آشپزی حرفه ای
برای درست کردن کاناپ اسفناج ابتدا قارچها را برش بدهید و داخل ماهیتابه تفت داده و به آن اسفناج ساطوریرا اضافه کنید.بعد یک ربع که آبش گرفته شد به آن سیر رنده شده و نمک اضافه نمایید.در آخر به آن پنیر صبحانه را اضافه کرده و مخلوط نمایید.سپس نان تست دورگیری نمایید.
روی نان دو قاشق غذاخوری از مواداسفناج بریزید و یک لایه نان تست دیگر رویش قرار بدهید.
مجددا دو قاشق غذاخوری از مواد و یک لایه دیگر از نون بگذارید . کلا سه تا نان تست و دو لایه از مواد می شود.
حالا کل نان تست را از ۶ طرف داخل ترکیب تخممرغ و شیر بزنید و بعد داخل پودر سوخاری بغلطانید.من به شیر و تخم مرغ ادویه هم اضافه نمودم.
در آخر داخل ماهیتابه با روغن کم سرخ کنید. حالانان تست را از وسط مثلثی برش بدهید و داخل ظرف سرو بچینید.
نکته :
می توانید لایه وسط از پنیر ورقهای هم استفاده نمایید.
هر کاناپ به دو مثلث، یا چهارمثلث کوچیکتر برش بدهید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد