مواد لازم جهت تهیه مرغ پر شده با اسفناج و پنیر
- سینه ی مرغ یک عدد
- اسفناج بخار پز شده 4 قاشق
- پنیر موتزارلا 2 ورق
- سیر 3 حبه
- گوجه ی خشک شده 3 عدد
- پاپریکا نصف قاشق چایخوری.
- نمک و فلفل سیاه و پودر سیر کمی
- روغن زیتون 1 قاشق
طرز تهیه مرغ پر شده با اسفناج و پنیر
فر رو روی 180 درجه میذاریم تا گرم بشه
اول اگه سینه ی مرغ استخون داره میگیریم و اون قسمت فیله رو جدا میکنیم
مرغ رو توی پلاستیک میذاریم و با وردنه روش میکوبیم تا باز بشه اما با دقت تا پاره نشه
روی سینه ی مرغ باز شده، نمک و فلفل سیاه و پودرسیر و پاپریکا میزنیم و همه جاش پخش میکنیم
سیر ها رو رنده میکنیم و روی تمام گوشت مرغ پخش میکنیم
تقریبا دو پیمانه اسفناج رو بذاریم بخار پز بشه این 4 قاشق رو به ما میده، البته به اسفناج ها بستگی داره، اسفناج بخارپز رو خورد میکنیم و با گوجه ی خشک شده ی خورد شده مخلوط میکنیم و روی تمام سطح مرغ پخش میکنیم
پنیر رو روی اسفناجها میذاریم، هر پنیر دیگه ای که دوست داشتین میشه بذارین
حالا از پایین به کمک پلاستیک رولش میکنیم و با خلال خوب فیکسش میکنیم
توی ظرف فر کاغذ روغنی میذاریم و مرغ رول شده رو توی ظرف میذاریم و روی رول رو نمک و فلفل و پاپریکا میزنیم و کامل روغن زیتون رو روی مرغ میمالیم
میذاریمش توی فر برای 40 دقیقه تا خوب بپزه و روش طلایی بشه
من برای کنارش از سیب زمینی آکاردئونی استفاده کردم، با سس کچاپ و خردل سروش میکنیم