رول ژامبون سوخاری خوشمزه و عالی

طرز تهیه رول ژامبون سوخاری

فینگر فود همانطور که از نام ان پیداست به معنی غذای انگشتی و یا غذای لقمه ای است و امروزه در مهمانی ها و مجالس دوستانه و حتی جشن تولدها و عروسی ها و ...بخاطر زیبایی و خوشمزگی بخش اعظمی از میز غذا را به خود اختصاص می دهد و بسیار پر طرفدار هستند
کد خبر: ۱۲۹۷۲۷۰

طرز تهیه رول ژامبون سوخاری

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبربانو

مواد لازم:
آرد   ۲/۳ پیمانه
شیر   ۱/۴ پیمانه
روغن   ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ   ۳ عدد
نمک   کمی
ژامبون   ۶ ورق
پنیر ورقه‌ای   ۶ ورق
پودر سوخاری پانکو به مقدار لازم
تخم مرغ   ۲ عدد
طرز تهیه رول ژامبون سوخاری
طرز تهیه:
برای درست کردن کرپ، ابتدا تخم مرغ را با هم زن دستی یا چنگال بزنید روغن و شیر را اضافه کنید یکم بزنید سپس آرد و نمک اضافه کنید خوب بزنید اگر دیدید آرد گلوله شد حتما از صافی رد کنید تا صاف و یکدست شود داخل یک تابه چهار گوش را با روغن مایع خوب چرب کنید حتما بگذارید خوب داغ شود از مواد کرپ یک ملاقه داخل تابه ریخته تابه را تکان دهید تا همه جای تابه را بگیرد دقت کنید حتما مقدار کم بریزید تا کرپ کلفت نشود با این مقدار مواد حدود ۳ کرپ به شما می‌دهد بعد بگذارید خنک شود پودر سوخاری را داخل خرد کن بریزید تا کاملا پودر شود تخم مرغ را با چنگال بزنید و کنار بگذارید وقتی کرپ خنک شد ورقه ژامبون روی آن بگذارید بعد پنیر ورقه‌ای بگذارید و آهسته رول کنید اول داخل تخم مرغ بعد داخل پودر سوخاری بغلطانید سپس داخل روغن تقریبا زیاد سرخ کنید دقت کنید حرارت زیاد باشد که پنیر آب نشود بعد از سرخ کردن بمدت ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد برش بزنید.
 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها