حاجی بادام یه شیرینی نقلی وپرطرفدار

طرز تهیه شیرینی حاجی بادام

این شیرینی خوشمزه را می توانید در منزل تهیه کنید و بجای قند کنار چای میل کنید
کد خبر: ۱۲۹۷۲۴۳

طرز تهیه شیرینی حاجی بادامبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از پارسی دی

  • پودر بادام ۱۵۰ گرم
  • پودر قند ۳۰۰ گرم
  • آرد نخودچی ۷۵ گرم
  • آرد ۱ قاشق غذا خوری
  • هل ۱ ق مربا خوری
  • جوز ۱ قاشق مربا خوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
  • زرده تخم مرغ ۵ عدد
  • طرز تهیه شیرینی حاجی بادام

مرحله اول : هم زدن زرده

ابتدا زرده های تخم مرغ را جدا کنید و داخل کاسه همزن بریزد و پودر قند را به همراه هل و جوزهندی با مدت ۳ الی ۶ دقیقه با دور تند بزنید تا زرده ها از حالت لختگی خارج و کمی حجیم شود.

 

مرحله دوم : اضافه کردن آرد

حالا نوبت اضافه کردن آرد نخودچی و پودر بادام است که از قبل تهیه کردید آنها را با هم به همراه بیکینگ پودر مخلوط کنید، (بادام ها را داخل غذاساز یا آسیاب ریخته و پودر کنید) آرد نخودچی و پودر بادام را قاشق قاشق اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا جایی این کار را ادامه دهید تا خمیر حاجی بادام جمع شود کمی با نوک انگشت ورز دهید تا منسجم شود.

 

مرحله سوم : پخت شیرینی حاجی بادام

ابتدا فر را از قبل با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا گرم شود. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کرده تا شیرینی پس از سرد شدن به آن نچسبد. سپس مواد شیرینی را داخل قیف ریخته و با ماسور ساده شکل بزنید یا می توانید از حاجی بادامی ها برداشته و با دست فرم دهید و داخل سینی فر بگذارید. شیرینی حاجی بادام را بمدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا وقتی که به شیرینی ها دست می زنیم مرطوب نباشد از فر خارج کنید و ۵ دقیقه بعد که از داغی افتاد از کاغذ روغنی جدا کرده به همین راحتی شیرینی حاجی بادام ما حاضر است. نوش جان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها