
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبر بانو
مواد لازم:
طرز تهیه پنینی مرغ و قارچ
ابتدا در یک تابه روغن بریزید و بعد از اینکه کمی داغ شد، سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. وقتی رنگ آن مقداری عوض شد قارچهای خرد شده را هم به آن اضافه کنید. مقداری آب مرغ هم در تابه بریزید و همراه با نمک و فلفل بگذارید تا طعمدار شود و بعد کمی کره هم در آن آب کنید. اکنون سس قارچ آماده است و نوبت پختن مرغ میرسد. فیله مرغ را به چند قسمت تقسیم کرده و ببرید. هر قسمت را روی یک کیسه فریزر بگذارید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. سپس روی آن را با کیسه فریزر بپوشانید و با بیفتک کوب بزنید. تکههای کوبیده شده مرغ را داخل روغن داغ بیندازید و تفت دهید.
روش تست کردن نان پنینی
یک طرف نان تست را کره بمالید و آن را داخل تابهای که از قبل کف آن چرب شده است، بگذارید. توجه داشته باشید که قسمت کرهای نان کف تابه باشد. روی نان تست کمی پنیر موزارلا و پارمزان بریزید و صبر کنید تا با حرارت آب شود. سپس نان را از تابه درآورده و روی آن سس قارچ بریزید و بعد مرغ را روی آن قرار دهید و دوباره روی مرغ سس قارچ بریزید و لایه نهایی را به نان تست پنیری دیگری اختصاص دهید. روش دیگر این است که ساندویچ را همراه با نان در ساندویچساز قرار دهید تا نان آن تست شود یا اینکه نان را اول به صورت جداگانه در توستر بگذارید.
برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد