در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مثبت 1
توجه: سبزی معطر شامل نعنا، شوید، مرزه ، ترخون ،ریحان،گشنیز،جعفری میباشد
۱- بادمجان خام را رنده یا ساطوری میکنیم. بعد آن را درون یک تنظیف ریخته فشار میدهیم و آبش را میگیریم.
۲- گوجه فرنگیها را که بهتر است نیم رس یا نارس باشند، به صورت نگینی خرد میکنیم. لازم است ذکر شود که گوجه فرنگی نارس باید به رنگ سبز، و گوجه فرنگی نیم رس به رنگ نارنجی باشد.
۳- سبزیهای معطر را هم بسیار ریز میکنیم. هر چه قدر سبزی ریزتر شود، طعم و رنگ ترشی بهتر خواهد شد. اگر یک یا چند نوع از سبزیها در دسترس نباشند اشکال ندارد، حتی میتوان از خشک شده آنها نیز استفاده کرد.
۴- سیررا رنده کرده و فلفل تند را خرد یا چرخ میکنیم. همچنین فلفل دلمه ای های رنگی را بسیار ریز خرد میکنیم.
۵- نعنا خشک، ادویه، نمک و سرکه یا آبغوره را با هم مخلوط میکنیم.
۶- در ظرف مخصوص ترشی، بادمجان ساطوری شده، گوجه فرنگیهای خرد شده، سبزیهای خرد شده، سیر، فلفل دلمهای و فلفل تند را میریزیم و مخلوط سرکه، نعنا، ادویه و نمک را نیز به آن میافزاییم.
نکاتی در مورد تهیه ترشی:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد