
به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازکتاب کاله
برای تهیه این میان وعده خوشمزه و هوسانگیز ابتدا باید هات داگها و پنیرهای گودا را از پوستشان خارج کنید. یک لایه پنیر گودا روی تخته آشپزی پهن کنید و هاتداگ را روی پنیر قرار دهید و پنیر را دور هاتداگ بپیچید. به ترتیب با هات داگ و پنیرهای گودای دیگر هم همین کار را کنید و آنها را به کمک سیخهای چوبی به سیخ بکشید.
حالا سیخهای هاتداگ را حدود 20 دقیقه داخل فریزر قرار دهید.
در این فاصله یک کاسه بردارید و دو پیمانه آرد ذرت، بکینگ پودر، نمک، فلفل سیاه، دو عدد تخم مرغ و یکونیم پیمانه شیر را با هم مخلوط کنید تا خمیری نسبتا غلیظ به دست بیاورید.
در این مرحله خمیر را داخل یک لیوان بلند بریزید. یک قابلمه نسبتا متوسط بردارید. اندازه قابلمه باید طوری باشد که کورن داگ با سیخ چوبیش کاملا داخل قابلمه جا شده و نصفه و نیمه نماند. به اندازهای که روی کورن داگها را روغن بپوشاند داخل قابلمه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن حسابی داغ شود.
حالا کورن داگها را از فریزر خارج کرده و داخل روغن داغ بیندازید تا حسابی سرخ شوند.
کورنداگها را میتوانید با سس خردل و سس باربیکیو سرو کنید. نوش جان!
برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰