بعد از مرغ شکم پر، بریم سراغ آش شکم پر

طرز تهیه آش شکم پر سبزواری

آش محلی سبزوار که داخل خمیرو با سبزی صحرایی پر میکنی و بعد از یک ساعت داخل آب جوش میریزی وبا ماست چکیده(قاطق) میل میکنی
کد خبر: ۱۲۹۳۷۷۳

طرز تهیه آش شکم پر سبزواری

به گزارش جام جم  آنلاین طرز تهیه آش شکم پرخوشمزه سبزواری

 

مواد لازم :
نخود
ترپ
سبزی آش ( گیشنیز ،جعفری،شوید ،تره،)
آرد
، ماست چکیده
، پیاز
،سیر
، و نعناع خشک

طرز تهیه
ابتدا آرد را خمیر میکنیم خمیر آن باید سفت باشد ،و ترب ها را رنده میکنیم نخود را میجوشانیم و میکوبیم سبزی ها را هم خورد میکنیم و باهم مخلوط میکنیم و همه مواد را باهم مخلوط میکنیم و با دو قاشق روغن تف میدهیم بعد خمیر را پهن میکنیم و به صورت مربع های کوچک در اندازه (سه در چهار) برش میزنیم و مواد را داخل آن می‌گذاریم و دور خمیر را مثل پیراشکی میبندیم و قابلمه را به میزان لازم آب کرده و هنگامی که به جوش آمد خمیر هارا می‌ریزیم داخل آب و به مدت یک ساعت صبر میکنیم تا پخته شود و بعد می‌گذاریم کمی سرد شود ، بعد از سرد شدن( خمیر پخته شده نباید زیاد سرد شود ) و بعد از آن ماست چکیده را که به آن سبزی معطرو فلفل، و زیره نرم اضافه کردیم به خمیر هااضافه میکنیم.
حالا برای تزیین آش پیاز داغ و سیر داغ و نعناع و زردچوبه تزیین میکنیم
و بعد نوش جان میکنیم

 

برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
برچسب ها: سبزی کشک آرد
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها