
به گزارش جام جم آنلاین طرز تهیه آدامس خانگی
مواد لازم:
3لیوان آب
خامه ترش
3فنجان شکر داره دار
نصف لیوان آب
نشاسته
طعم لیمویی یا اسانس لیمویی
طرز تهیه:
آب وشکر را در یک قابلمه مخلوط کنید و آن را بجوشانید وقتی که جوش آمد
خامه ترش را اضافه کنید.
در یک ظرف جداگانه نشاسته رابا نصف یک لیوان آب ذوب کنید کمی از آب شکر در حال جوش بردارید و آب نشاسته را گرم کنید.
آب نشاسته را در آب شکر بریزید و همه را باهم مخلوط کنید، اسانس لیمو را به ظرف اضافه کنید و بگذارید حدود ۱ساعت با حرارت کم غلیظ شود. آن را رها نکنید و هر از چند گاهی آن را هم بزنید.
وقتی خیلی تیره شد، نشاسته را در یک ظرف صاف بپاشید بعد خمیر آماده شده را روی نشاسته بریزید و مجددا روی خمیر نشاسته بپاشید و بگذارید ۱ تا ۲ ساعت در یخچال استراحت کند و سپس در اندازه های دلخواه برش دهید. نوش جان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد