در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین طرز تهیه آدامس خانگی
مواد لازم:
3لیوان آب
خامه ترش
3فنجان شکر داره دار
نصف لیوان آب
نشاسته
طعم لیمویی یا اسانس لیمویی
طرز تهیه:
آب وشکر را در یک قابلمه مخلوط کنید و آن را بجوشانید وقتی که جوش آمد
خامه ترش را اضافه کنید.
در یک ظرف جداگانه نشاسته رابا نصف یک لیوان آب ذوب کنید کمی از آب شکر در حال جوش بردارید و آب نشاسته را گرم کنید.
آب نشاسته را در آب شکر بریزید و همه را باهم مخلوط کنید، اسانس لیمو را به ظرف اضافه کنید و بگذارید حدود ۱ساعت با حرارت کم غلیظ شود. آن را رها نکنید و هر از چند گاهی آن را هم بزنید.
وقتی خیلی تیره شد، نشاسته را در یک ظرف صاف بپاشید بعد خمیر آماده شده را روی نشاسته بریزید و مجددا روی خمیر نشاسته بپاشید و بگذارید ۱ تا ۲ ساعت در یخچال استراحت کند و سپس در اندازه های دلخواه برش دهید. نوش جان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با مهندس حمیدرضا هلالی، عکاس، پژوهشگر و مدرس انجمن سینمای جوانان ایران مطرح شد
دانیال نوروش از لذت مضاعفش در سریالی گفت که یادآور «روزیروزگاری» بود