مربای عالی و گرم و مقوی

طرز تهیه مربای سیب و زنجبیل

برای اینکه یک مربای خوشمزه داشته باشید باید نکاتی بسیار مهم مثل ظرف شیشه ای و غلظت و میزان شکر و ظرف پختن و اندازه جوشیدن در پخت مربا را رعایت کنید.
کد خبر: ۱۲۸۸۵۰۹

طرز تهیه مربای سیب و زنجبیلبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از بیتوته


مواد لازم برای مربای زنجبیل و سیب :

زنجبیل تازه500 گرم

سیب 500 گرم 

آب5 لیوان

 شکر5 لیوان

جوهر لیمو یا آبلیموکمی

چوب دارچین1 تکه 

طرز تهیه مربای سیب و زنجبیل

طرز تهیه
ابتدا زنجبیل را نازک ببرید یا با رنده درشت رنده کنید و یا در غذاساز بریزید و با آب حدود نیم ساعت بپزید و بعد سیب را به هر شکلی که دوست دارید برش زده به همراه شکر اضافه کنید.

وقتی پخت و قوام آمد، جوهرلیمو یا آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید. می توانید مقدار سیب را به دلخواه زیاد کنید

طرز تهیه مربای سیب و زنجبیل

 

newsQrCode
برچسب ها: مربا زنجبیل سیب
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها