بیشترین استفاده از گیپور خوراکی برای تزئین کیک است

طرز تهیه گیپور خوراکی

گیپورهای خوراکی رنگی روی فوندانت جلوه ی بسیار زیبایی دارن و میشه برای تزیین کیک های مراسم و جشن های مختلف از اون ها استفاده کرد. اگر شما هم به دنبال یه تزیین حرفه ای و خاص برای کیک هستید، این مطلب رو از دست ندید. چون قصد داریم از صفر تا صد طرز تهیه گیپور خوراکی رو بهتون یاد بدیم.
کد خبر: ۱۲۷۹۳۱۸

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک،گیپور خوراکی یکی از خاص ترین تزیینات کیک هاست که به سادگی درست میشه. تقریبا همه ی قنادی ها و شیرینی پزهای حرفه ای از شکل های مختلف گیپور خوراکی برای تزیین دور کیک استفاده می کنن.

طرز تهیه گیپور خوراکی

مواد لازم گیپور خوراکی

ثعلب 1 قاشق غذاخوری
آب 1/2 پیمانه
پودر قند 1 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
گلوکز 1/4 قاشق غذاخوری
گلیسیرین خوراکی 1/2 قاشق چایخوری
رنگ خوراکی (اختیاری) به مقدار لازم

 

طرز تهیه گیپور خوراکی

  1.  ابتدا ثعلب را داخل کاسه ی آب ریخته و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
  2.  پودر قند و نشاسته ذرت را نیز به مخلوط ثعلب اضافه کرده و با دور کند همزن برقی هم بزنید.
  3.   بعد گلوکز و گلیسیرین خوراکی را اضافه کرده و باقاشق یا دور کند همزن هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
  4.  موادی که تا کنون به گیپور خوراکی اضافه کرده اید بی رنگ هستند، لذا در این مرحله رنگ دلخواه را اضافه کنید و هم بزنید. حدود ۱۰ دقیقه به مخلوط گیپور خوراکی استراحت دهید.
  5.  بعد از ۱۰ دقیقه با کمک کاردک مواد را روی قالب گیپور (مت یا مولد) ریخته و کاردک را در جهات بالا و پایین و چپ و راست بکشید تا تمام مواد در حفره های قالب پر شوند.
  6.  بعد به مدت ۶ تا ۸ ساعت آن را در فضای آزاد بگذارید تا خشک شود، اگر عجله داشتید می‌ توانید آن را در فر با دمای ۱۰۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا خشک شود، اگر زمان بیشتر شود، گیپور خشک و شکننده می شود.
  7.  بعد از خشک شدن گیپور، آن را به آرامی از قالب جدا کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

                     طرز تهیه پیراشکی گوشت

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها