jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۱۲۷۷۷۸۲ ۱۰ مهر ۱۳۹۹  |  ۰۸:۱۵

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هفت گنج،آموزش طرز تهیه خوراک لوبیا و کدو . با این آموزش آشپزی  همراه باشید.

طرز تهیه خوراک لوبیا و کدو

مواد لازم خوراک لوبیا با کدو

۲ قاشق غذاخوری                              روغن زیتون
۱ قاشق چای خوری                           فلفل خشک خرد شده
۲ عدد                                              پیاز زرد متوسط خرد شده
۲  عدد                                             هویج خرد شده
۱ عدد                                              فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
۱ عدد                                              فلفل تند خرد شده
۵ حبه                                              سیر خرد شده
۳ قاشق چای خوری                            پودر فلفل قرمز
۲ قاشق چای خوری                            پودر زیره
½ قاشق چای خوری                          پودر دارچین
۱ قاشق چای خوری                           نمک
½ قاشق چای خوری                          فلفل کاین
۲۲۵ گرم                                          رب گوجه فرنگی
۱ و نیم فنجان                                   پوره کدو
۲ فنجان                                           سس سبزیجات
۴۲۰ گرم                                          کنسرو لوبیا
۲ قاشق غذاخوری                              آب لیموی تازه
۲ فنجان                                            پنیر چدار رنده شده
۱ فنجان                                            گشنیز
چیپس تورتیلا، خمیر ترش و لیمو             برای تزئین

 

طرز تهیه خراک لوبیا با کدو

  1. روغن را داخل ظرف بزرگی روی حرارت متوسط داغ کنید. فلفل خشک خرد شده، پیاز، هویج و فلفل دلمه ای را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه در روغن سرخ کنید تا مواد نرم و مایل به قهوه ای شوند. سپس فلفل تند، سیر و ادویه جات را اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
  2. رب گوجه فرنگی یا گوجه رنده شده، پوره کدو و لوبیا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. شعله گاز را زیاد کنید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید درب آن را ببندید و بگذارید به مدت نیم ساعت آرام آرام بجوشد. در این مدت چند بار مواد را هم بزنید.
  3. غذا را از روی اجاق گاز بردارید و آب لیمو را داخل آن بریزید. سپس غذا را داخل سوپ خوری بریزید و روی آن پنیر، گشنیز و تورتیلا بریزید و داغ میل کنید.
ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
رازهای خونین در شمال‌ شرق افغانستان

رازهای خونین در شمال‌ شرق افغانستان

هفته گذشته طالبان یورش برق‌آسایی به شهرستان «مایمی» در شمال‌ شرق افغانستان داشت.این منطقه روی خط مرزی این کشور با تاجیکستان و در استان بدخشان قرار دارد.

اسبی در غبار آمد

اسبی در غبار آمد

در نخستین ساعاتی که خبر شهادت شهید محسن فخری‌ زاده را شنیدم، نوشتن یک مثنوی را آغاز کردم: «سواری بر زمین افتاد و اسبی در غبار آمد/ غروب از جاده دردا باز اسبی بی‌سوار آمد». تا پاسی از شب بیدار بودم و شعر را بازنویسی می‌کردم.

چرایی پیک زمستانی کرونا

چرایی پیک زمستانی کرونا

وزیر بهداشت اعلام کرد پس از پیک پاییزه کرونا، یک پیک زمستانی نیز خواهیم داشت که به‌خصوص در استان‌های جنوبی کشور، باعث افزایش شیوع بیماری می‌شود.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر