طرز تهیه خوراک لوبیا و کدو

کد خبر: ۱۲۷۷۷۸۲

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هفت گنج،آموزش طرز تهیه خوراک لوبیا و کدو . با این آموزش آشپزی  همراه باشید.

طرز تهیه خوراک لوبیا و کدو

مواد لازم خوراک لوبیا با کدو

۲ قاشق غذاخوری                              روغن زیتون
۱ قاشق چای خوری                           فلفل خشک خرد شده
۲ عدد                                              پیاز زرد متوسط خرد شده
۲  عدد                                             هویج خرد شده
۱ عدد                                              فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
۱ عدد                                              فلفل تند خرد شده
۵ حبه                                              سیر خرد شده
۳ قاشق چای خوری                            پودر فلفل قرمز
۲ قاشق چای خوری                            پودر زیره
½ قاشق چای خوری                          پودر دارچین
۱ قاشق چای خوری                           نمک
½ قاشق چای خوری                          فلفل کاین
۲۲۵ گرم                                          رب گوجه فرنگی
۱ و نیم فنجان                                   پوره کدو
۲ فنجان                                           سس سبزیجات
۴۲۰ گرم                                          کنسرو لوبیا
۲ قاشق غذاخوری                              آب لیموی تازه
۲ فنجان                                            پنیر چدار رنده شده
۱ فنجان                                            گشنیز
چیپس تورتیلا، خمیر ترش و لیمو             برای تزئین

 

طرز تهیه خراک لوبیا با کدو

  1. روغن را داخل ظرف بزرگی روی حرارت متوسط داغ کنید. فلفل خشک خرد شده، پیاز، هویج و فلفل دلمه ای را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه در روغن سرخ کنید تا مواد نرم و مایل به قهوه ای شوند. سپس فلفل تند، سیر و ادویه جات را اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
  2. رب گوجه فرنگی یا گوجه رنده شده، پوره کدو و لوبیا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. شعله گاز را زیاد کنید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید درب آن را ببندید و بگذارید به مدت نیم ساعت آرام آرام بجوشد. در این مدت چند بار مواد را هم بزنید.
  3. غذا را از روی اجاق گاز بردارید و آب لیمو را داخل آن بریزید. سپس غذا را داخل سوپ خوری بریزید و روی آن پنیر، گشنیز و تورتیلا بریزید و داغ میل کنید.

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها