به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک، قیمه جنوبی طعم خوشمزه ای دارد که در آن گوشت کوبیده شده و له می شود ، با ما همراه باشید.
|
نخود لپه محلی پخته شده |
200 گرم |
|
گوشت پخته شده |
200 گرم |
|
پیازسرخ شده |
2 عدد |
|
سیب زمینی پخته شده |
2 عدد |
|
رب گوجه فرهنگی |
2 قاشق غذاخوری |
|
گلاب |
یک استکان |
|
آب گوشت |
2 پیمانه |
|
نمک، فلفل ، زرد چوبه ، پودرزیره و پودر لیمو عمانی |
به مقدار کافی |
|
روغن مایع: |
به میزان لازم |
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با خالق اثر «وداع آخر» انجام شد
سفیر کشورمان در ترکیه در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
هنرمندان در گفتوگو با «جامجم» از مؤلفههای هنری و فردی شخصیت زندهیاد ناصر مسعودی میگویند
امیر دریادار شهرام ایرانی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» به مناسبت روز ملی جزایر سهگانه مطرح کرد