طرز تهیه آش میوه محلی

طرز تهیه آش میوه را شاید کمتر شنیده باشید اما این آش میوه ای سنتی تبریز و اردبیل با طرز پخت راحتی که دارد میتواند یک پیش غذای مناسب برای مهمانی ها باشد. همچنین برای دستگاه گوارش مفید است و بنابراین در این روزهای کرونایی میتواند بسیار مغذی و مفید باشد.
کد خبر: ۱۲۷۷۷۰۲

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره،ش میوه یکی از آش های سنتی اردبیل، تبریز و همدان است و به خوبی هنر دستشان را در آشپزی نشان می‌دهد. برای طرز تهیه آش میوه از میوه های تابستانی مثل گوجه سبز و آلبالو و زردآلو استفاده می‌کنند. این آش میوه ای مقوی و لذیذ، طرز تهیه راحتی دارد و حالا که به تابستان و نوبرانه این میوه ها نزدیک هستیم، می‌تواند گزینه مناسبی برای پیش غذای سفره رنگارنگ شما باشد. مثل آش چاقاله بادام (آش مخصوص فصل بهار) که با نوبرانه بهار تهیه می‌شود.

طرز تهیه آش میوه محلی

مواد لازم آش میوه

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
تره فرنگی  ۲۰۰ گرم 
جعفری ساطوری شده ۲۰۰ گرم
نعناع  ۲۰۰ گرم
گشنیز  ۲۰۰ گرم
برگ چغندر ۲۰۰ گرم
برنج ۲۰۰ گرم
پیاز داغ  ۳ قاشق سوپخوری
نخود  ۱۲۵ گرم
لوبیا قرمز  ۱۲۵ گرم
آلبالو   ۵۰۰ گرم
گوجه سبز   ۵۰۰ گرم
زرد آلو  ۵۰۰ گرم 
گندم   ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل  به مقدار لازم

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان به همراه آموزش تصویری

 

طرز تهیه آش میوه

  1. پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شود. سپس آن را با نخود و لوبیا و گندم داخل یک قابلمه به همراه 5 تا 6 لیوان آب می‌گذاریم تا خوب بپزد. در این مرحله می‌توانید کمی زرد چوبه هم اضافه کنید.
  2. برنج را اضافه می‌کنیم
  3. بعد از اینکه برنجمان پخت، سبزی ها را که از قبل تمیز و خرد کرده ایم به قابلمه اضافه می‌کنیم. گوشت ها را هم به شکل کوفته های کوچک درست می‌کنیم و به موادمان اضافه می‌کنیم
  4. آش را چند دقیقه یکبار باید هم بزنید تا جا بیفتد و ته نگیرد. 
  5. در مرحله آخر نوبت به میوه ها می‌رسد. در دقایق آخر پخت میوه ها را که از قبل هسته هایشان را جدا کرده ایم، اضافه می‌کنیم. میوه ها نباید خیلی بپزند و له شوند
  6. به مقدار کافی نمک و فلفل زده اید و حالا اگر می‌خواهید آش‌تان طعم ترش و شیرین بگیرد، در دقایق آخر می توانید 4 تا 5 قاشق شکر اضافه کنید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها