سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
متودهای متنوعی در زیل ذکر شده اند و شما می توانید براساس نیاز خود هرکدام از روش ها را استفاده کنید:
روش سرکه :
این روش بیشتر برای پاکسازی روزانه و در مورد چربی های سبک و کم حجم کاربرد دارد.
1- سرکه را روی سر شعله ها و قطعات چدنی اجاق گاز اسپری کنید.
2- اجازه دهید 10 الی 15 دقیقه باقی بماند.
3- با استفاده از یک پارچه تمییز سطح گاز را پاک کنید.
بسیار عالی! گاز شما براق تر و تمییز تر شده است. فقط به یاد داشته باشید، این روش به عنوان تعمیر و نگهداری مداوم موثر است و باعث کاهش چربی های شعله های گاز قبل از پخت و پز می شود.
روش جوش شیرین :
این روش برای چربی های بیشتر کاربرد دارد.
1- ابتدا تمام قطعات چدنی را ابا استفاده از آب ولرم و مایع ظرفشویی بشویید تا لایه سطحی چربی پاک شود.
2- محلول غلیظی از آب و جوش شیرین تهیه کنید.
3- تمام سر شعله ها و قطعات چدنی اجاق را داخل محلول به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
4- با استفاده از اسفنج نرم بقایای چربی را پاک کنید و با آب ولرم شست و شو دهید.
روش آمونیاک :
این روش برای چربی هایی که با دو روش قبلی پاک نشدند کاربرد دارد.
1- سر شعله ها و قطعات چدنی را داخل کیسه ای ضحیم قرار دهید
2- به ازای هر سر شعله یک چهارم فنجان آمونیاک رقیق را در کیسه بریزید.
3- برای احتیاط بیشتر (به دلیل خطرناک بودن آمونیاک) کیسه را داخل کیسه ای دیگر قرار دهید تا آمونیاک نشت نکند.
4- اجازه دهید برای یک ساعت باقی بماند.
5- سر شعله ها و قطعات چدنی را از کیسه بیرون آورید و کاملا تمییز کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد