تارت مرغ و هویج جزو پیش غذا - پای و گراتن میباشد.

طرز تهیه تارت مرغ و هویج

کد خبر: ۱۲۷۷۶۷۹

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک ،تارت مرغ و هویج غذای متفاوتی است که علاوه بر شکل فانتزی آن طعم دلپذیری هم دارد.

طرز تهیه تارت مرغ و هویج

مواد لازم تارت مرغ و هویج

سیب زمینی متوسط ریز خرد شده یک عدد
خامه 100 گرم
کره 40 گرم
آرد 250 گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
کره سرد 125 گرم
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
سینه مرغ ریز خرد شده 200 گرم
سیر یک حبه
زنجبیل یک قاشق مرباخوری
هویج ریز خرد شده 100 گرم
ریحان و جعفری خرد شده دو قاشق سوپ خوری
پیاز یک عدد
قارچ خرد شده 200 گرم
آب لیمو یک قاشق سوپ خوری
آرد یا آرد ذرت یک قاشق سوپ خوری
آب مرغ 1/4 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار مناسب

طرز تهیه تارت مرغ و هویج

طرز تهیه خمیر

ابتدا برای اینکه خمیر تارت را آماده کنیم باید داخل غذاساز ، آرد را به همراه نمک، کره، فلفل و بیکنیگ پودر مخلوط می کنید و2 دقیقه ای هم بزنید تا به شکل خرده های نان در آیند.
بعد زرده تخم مرغ را به مخلوط بدست آمده اضافه کنید تا خمیر جمع شود. سپس خمیر بدست آمده را در یک پلاستیک قرار دهید و در یخچال به مدت یک ساعت استراحت دهید.

طرز تهیه رویه

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داغ آن بریزید و بعد از داغ شدن روغن ، پیاز را داخل آن تفت دهید. بعد قارچ را اضافه کنید و به همراه ، آب لیمو و کره به تفت دادن ادامه دهید.

وقتی آب قارچ کشیده شد، آرد را هم اضافه نمایید و هم بزنید . در آخر آب مرغ را بریزید و بگذارید در اثر جوشیدن نیمی از آب مرغ کشیده شود. سپس حرارت را خاموش کنید.

طرز تهیه مواد میانی

برای تهیه مواد میانی تارت ،سینه مرغ را به صورت چهارگوش خرد کنید و به همراه دو قاشق روغن، نمک ، کمی فلفل سیاه ، زنجبیل و سیر رنده شده 3 تا 4 ساعت استراحت دهید تا مرغ ها کاملا مزه دار شوند.
سپس تکه های مرغ مزه دار شده را با مقداری روغن بر روی حرارت بالا تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند، بعد هویج و سیب زمینی را به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.

در آخر خامه را به بقیه مواد اضافه کنید و هم می زنیم تا مواد نیم پز شوند. در این مرحله حرارت را خاموش کنید.

خمیر آماده شده را در قالب قرار دهید و با چنگال چند سوراخ داخل آن ایجاد کنید و به مدت 10 دقیقه در فر 180 درجه سانتی گراد و در طبقه وسط قرار دهید تا خمیرها طلایی شوند.

بعد خمیر را از فر خارج کنید و بگذارید تا سرد شود،مواد میانی آماده شده را داخل نان های تارت بریزید و روی آنها ازمواد رویه تهیه شده اضافه کنید و مجددا تارتها را 10 دقیقه دیگر در همان دمای فر قرار دهید تا تارتها آماده شوند.

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها