در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرانکوک، ترکیب طعم بی نظیر آلبالو با گوشت یا مرغ به همراه برنج زعفرانی بسیار خاص و فوق العاده اس. رنگ و لعاب این غذا انقدر جذابه که می تونه به عنوان یه غذای مجلسی پخته و سرو بشه. یکی از ویژگی های خورش آلبالو اینه که می تونید این خورشت خوشمزه رو با گوشت قلقلی، گوشت تکه ای یا گوشت خورشتی و یا مرغ (به صورت تکه ای و یا خلالی) درست کنید.
آلبالو پاک کرده بدون هسته |
500 گرم |
مرغ |
300 گرم |
شکر |
200 گرم |
پیاز |
1 عدد |
نمک و فلفل و زردچوبه |
به مقدار لازم |
آبلیمو یا آب نارنج |
به مقدار لازم |
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت