به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرانکوک، ترکیب طعم بی نظیر آلبالو با گوشت یا مرغ به همراه برنج زعفرانی بسیار خاص و فوق العاده اس. رنگ و لعاب این غذا انقدر جذابه که می تونه به عنوان یه غذای مجلسی پخته و سرو بشه. یکی از ویژگی های خورش آلبالو اینه که می تونید این خورشت خوشمزه رو با گوشت قلقلی، گوشت تکه ای یا گوشت خورشتی و یا مرغ (به صورت تکه ای و یا خلالی) درست کنید.

|
آلبالو پاک کرده بدون هسته |
500 گرم |
|
مرغ |
300 گرم |
|
شکر |
200 گرم |
|
پیاز |
1 عدد |
|
نمک و فلفل و زردچوبه |
به مقدار لازم |
|
آبلیمو یا آب نارنج |
به مقدار لازم |
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی