در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک، بامیه یکی از پر خاصیت ترین گیاه ها است که به دلیل طعم بی نظیری که دارد در بسیاری از غذاها از آن استفاده میشود. خورش بامیه یکی از محبوب ترین غذاهاییه که میشه با بامیه درست کرد.
گوشت خورشی گوساله یا گوسفند | 250 گرم |
بامیه | 250 گرم |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشـق غذاخوری |
گوجه فرنگی خرد شده | ۲ عدد |
تمرهندی | ۱/۴ بسته |
آبلیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
چوب دارچین | ۱ عدد |
پودر تخم گشنیز | ۱ قاشق چایخوری |
سیر ریز شده | ۲ حبه |
پیاز | ۱ عدد |
فلفل، نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
آبجوش یا اینکه میتوانیدآن را حذف کرده و به جای آن از آب مرغ استفاده کنید | به میزان لازم |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان؛ به همراه آموزش تصویری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد